رقابت های ملی فنآوری و هوا فضا در یاسوج شروع شد

رقابت های ملی فنآوری و هوا فضا در یاسوج شروع شد برتریها: یاسوج- اولین دوره رقابت های ملی فنآوری و هوا فضای جام پایتخت طبیعت ایران به همت انجمن هم اندیشی فرهیختگان و پارك علم و فنآوری دانشگاه یاسوج روز دوشنبه با حضور 12 استان كشور و به میزبانی شهر یاسوج مركز كهگیلویه و بویراحمد شروع به كار كرد.


به گزارش برتریها به نقل از ایرنا، زنجان، اصفهان، سیستان و بلوچستان، تهران، كرج، بوشهر، فارس، خرم آباد، گرگان، كرمانشاه، بوشهر و كهگیلویه و بویراحمد همچون استان های شركت كننده در این رقابت ملی و فنآورانه به میزبانی یاسوج پایتخت طبیعت ایران هستند.
رئیس مركز پارك علم و فنآوری دانشگاه یاسوج اظهار داشت: بیش از 100 تیم از این استان ها و به مدت سه روز در بخش های مختلف به رقابت خواهند پرداخت.
سید شمس الدین هاشمی به خبرنگار ایرنا تصریح كرد: شركت كنندگان در این رقابت ملی از امروز و در چهار بخش شامل طراحی و ساخت گرایدر، موشك های آبی 90درجه، دستاوردهای پژوهشی و سازه های ماكارونی به رقابت خواهند پرداخت.
وی اهمیت و لزوم برگزاری مسابقات هوافضا را در جهت تبادل علمی و تجربیات پژوهشی دانشجویان، فرهیختگان و دانشگاهیان خاطرنشان كرد و اظهار داشت: مركز رشد و پارك علم و فناوری كهگیلویه و بویراحمد از دستاوردهای پژوهشی و ایده های خلاقانه دانش پژوهان در این مسابقات ملی حمایت خواهد نمود.
هاشمی اظهار داشت: برگزاری این رقابت علمی و ملی علاوه بر تبادل تجربیات و بروز خلاقیت ها، عاملی برای توسعه و نهادینه كردن كار تیمی و مشاركتی و آشنایی بیشتر دانشجویان و دانش پژوهان برای ورود به میدان های بزرگتر در عرصه های گوناگون بخصوص در حوزه صنعت خواهد بود.
فرماندار بویراحمد هم در آیین گشایش این رقابت های ملی در دانشگاه یاسوج اظهار داشت: مجموعه دولت و مدیریت اجرایی استان و این شهرستان همواره از این گونه برنامه های علمی، خلاقانه و مشاركتی دانشجویان و پژوهشگران در عرصه های مختلف حمایت خواهد نمود.
شاهرخ كناری اضافه كرد: برگزاری این گونه همایش ها و رقابت های فناورآنه در سطح ملی بهترین و مناسب ترین راهكار برای تحقق و پیوند بیش از پیش صنعت و دانشگاه است.
وی با اشاره به اینكه امروزه اقتصاد مقاومتی و شركت های دانش بنیان دو حلقه از زنجیره محكم در فرآیند اقتصادی كشور محسوب می شوند، اظهار داشت: پیوند و هم افزایی میان این دو مقوله (دانش و تولید) نسخه شفابخش اقتصاد از انواع تهدیدها و صدمه هاست.
كناری یكی از سیاست ها و برنامه های راهبردی دولت تدبیر وامید را هم رهایی از اقتصاد تك محصولی و تكیه بر اقتصاد دانش بنیان دانست و اظهار داشت: تبلور عینی این سیاست تا حدود زیادی در رونق و چرخه واحدهای صنعتی و تولیدی نهفته است.
وی اظهار داشت: استفاده از ایده های خلاقانه و پژوهش های كاربردی دانشگاهیان و دانش پژوهان بخصوص در قالب شركت های دانش بینان مناسب ترین راهبرد برای توسعه و شكوفایی استان كهگیلویه وبویراحمد و هم شهرستان بویراحمد با جمعیتی افزون بر 300هزار نفر با وجود سرمایه ها و ظرفیت های مختلف و بالقوه در حوزه های گوناگون است.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیركل كانون دانش پژوهان ایران هم اظهار داشت: برگزاری این رقابت علمی با حضور استان های مختلف به میزبانی كهگیلویه وبویراحمد مبین توجه بیش از پیش نظام و دولت به عدالت علمی و فرهنگی در اقصی نقاط كشورمان است.
سید محمد حسینی اضافه كرد: همینطور این رقابت و همایش ملی خود فرصتی برای ارائه خلاقیت ها و آشنایی بیشتر دانش پژوهان با كارهای خلاقانه و بخصوص در حوزه هوافضا و شناسایی استعدادهای درخشان در این راستاست.
وی تولید و تقویت روحیه خودباوری، نشاط و امید در جوانان و دانشگاهیان را لزوم اصلی برای عبور از مشكلات در شرایط كنونی كشور دانست و اظهار داشت: بدون شك با باور و تولید فرصت و شرایط مناسب بروز خلاقیت ها و استعدادهای جوانان می توان بر خیلی از تنگناها و چالش ها در حوزه های مختلف فائق آییم.
3016/1662


1397/06/20
13:40:21
5.0 / ۵
4726
تگهای خبر: پایتخت , پژوهش , تولید , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد رقابت های ملی فنآوری و هوا فضا در یاسوج شروع شد
نظر شما در مورد رقابت های ملی فنآوری و هوا فضا در یاسوج شروع شد
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها