مشاور ارشد اهل كره جنوبی در حوزه معماری سازمانی:

ایران بودجه مناسبی برای توسعه معماری سازمانی هزینه كند

ایران بودجه مناسبی برای توسعه معماری سازمانی هزینه كند برتریها: شیراز- مشاور ارشد اهل كره جنوبی در حوزه معماری سازمانی اظهار داشت: گرایش ایران به معماری سازمانی در پیشرفت تكنولوژیك كشور بسیار راهگشاست اما متاسفانه بودجه مناسبی برای این كار در نظر گرفته نشده است در حالیكه باید در این مورد هزینه كند.


وون یانگ ژان كه جهت شركت در همایش ملی پیشرفت های معماری سازمانی در دانشگاه صنعتی شیراز حضور یافته است، پنجشنبه 24 آبان در حاشیه روز دوم این همایش در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا هدف از حضور خویش را در این همایش معرفی مدلهای معماری سازمانی كره جنوبی و تشریح آنها اعلام نمود.
وی با اشاره به اینكه كره جنوبی الان در رتبه نخست معماری سازمانی در جهان قرار دارد، عنوان كرد: از زمان شروع به كار این دانش در كره، هر سال آزمون و خطاهای بسیاری را تجربه كردیم و بودجه بسیاری صرف این مساله شده است.
یانگ ژان افزود: طبیعی است كه در این مسیر شكست های بسیاری خوردیم و تجربیات بسیاری هم كسب كردیم و تابحال مبالغ بسیار صرف مبحث معماری سازمانی شده است.
این مشاور اهل كره جنوبی اظهار داشت: در اولین دوره با وجود صرف اعتبارات فراوان به علت بی تجربگی خیلی از سیستم های ما از بین رفت اما از آن تجربیات سازو كار درست را آموختیم.
وی اضافه كرد: ایران هم اكنون در نقطه بهتری در مقایسه با كره قرار دارد چراكه می تواند از آزمون و خطاهای كره جنوبی بهره گیرد و اشتباهات ما را در این زمینه تكرار نكند و از این رو قادر خواهد بود با هزینه ای كمتر سیستم های خویش را ارتقا دهد كه هم از لحاظ زمانی و هم از لحاظ مادی سود بسیاری برای ایران به ارمغان می آورد.
یانگ ژون در پاسخ به این پرسش كه راهكار تحقق دولت الكترونیك در ایران چیست، اظهار داشت: ایرانی ها مردمان باهوشی هستند و با ورود به صنعت آی تی موفق شده اند در این زمینه صادرات و وارداتی هم داشته باشند.
مشاور ارشد اهل كره جنوبی در حوزه معماری سازمانی بیان داشت: در این صنعت واردات تكنولوژی های آی تی می تواند نقش بسیار مهمی در بهبود وضعیت آن ایفا كند؛ افزون بر این بهره گیری و گسترش تكنولوژی های هوش مصنوعی هم بسیار موثر است.
وی با اشاره به اینكه ترویج نظریه های معماری سازمانی و هم فعالیت در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا برای ایران بسیار مثمر ثمر است، اظهار داشت: با وضعیت كنونی یكی از بهترین راه های پیشرفت ایران به كار گیری تكنولوژی های مورد اشاره در سیستم های سراسر كشور است.
یانگ ژون افزود: اگر ایران خویش را برای تحول در حوزه دیجیتال و آی تی آماده كند و زیرساخت های لازم را فراهم آورد، دیگر نیازی به ارتقای تك تك اجزای سیستم خود در گستره ملی و دولتی و غیر دولتی ندارد؛ بلكه می تواند ساختار هوش مصنوعی را به همراه زیرساخت معماری سازمانی در تمام چارچوب هایش به كار گیرد البته در این زمینه باید پژوهش های بسیاری انجام دهد و بهترین روش را برگزیند.
مشاور ارشد اهل كره جنوبی در حوزه معماری سازمانی در پاسخ به این پرسش كه روش های الگوگیری ایران از كره در این زمینه چیست، بیان كرد: ایران به معماری سازمانی نیاز دارد چراكه راهی بسیار راحت برای مدیریت و استانداردسازی داده های سیستم هاست؛ همینطور مدیریت فرایندهای آی تی را امكان پذیر می كند.
این متخصص حوزه معماری سازمانی افزود: ایران در بخش های دولتی و خصوصی به آی تی جدید و به روز نیاز دارد و این بسیار نكته مهمی است چونكه استانداردسازی بر مبنای تكنولوژی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا می تواند این امر را میسر كند.
یانگ ژون افزود: معماری سازمانی این گونه استانداردسازی ها را ترویج می دهد؛ ازاین رو ایران هم اكنون به وارد كردن تكنولوژی سیستم های مدیریت سازمانی برای پیشرفت آن نیاز دارد و دولت باید شركت ها و تمام بخش های مختلف خصوصی و عمومی را به سیستم های معماری سازمانی مجهز كند، از مدارس و دانشگاه ها گرفته تا وزارت خانه ها و بخش های زیرساختی دولت و همه اینها به یك معماری سازمانی یكپارچه نیازمند است.
دومین همایش ملی معماری سازمانی به مدت دو روز در محور های تحول دیجیتالی، مهندسی سرویس هوش مجازی و داده كاوی، معماری دولت الكترونیكی رهیافت های نوین معماری سازمانی، دستاورد ها و نتایج معماری سازمانی، مهندسی سازمان و فرآیندهای كسب و كار معماری سازمانی و چارچوب ها و مدلهای مرجع، طراحی پیاده سازی، ارزیابی و نگهداشت معماری سازمانی برگزار می گردد.
نخستین دوره این همایش در سال 1396 در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار گردید و مقصد بعدی این همایش در سال 1398 دانشگاه صنعتی شریف خواهد بود.
معماری سازمانی یا Enterprise architecture نگاهی جامع و یكپارچه است كه جنبه ها و عناصر مختلف سازمان را با نگاه مهندسی تفكیك و تحلیل می كند و شامل محموعه مستندات، مدلها، استاندارد ها و اقدامات اجرایی برای تحول از وضع موجود به وضعیت مطلوب با محوریت فناوری اطلاعات است كه در قالب یك طرح مشخص اجرا شده و سپس به صورت مداوم توسعه می یابد و به روز رسانی می گردد.
7375 /1876


1397/08/24
22:36:28
5.0 / ۵
4768
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد ایران بودجه مناسبی برای توسعه معماری سازمانی هزینه كند
نظر شما در مورد ایران بودجه مناسبی برای توسعه معماری سازمانی هزینه كند
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها