تقابل با دشمن صهیونیست و تدبیری از جنس قانون

تقابل با دشمن صهیونیست و تدبیری از جنس قانون به گزارش برتریها مجلس دهم در آخرین روزهای كارِ خود، با تصویب قانون «مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی ضد صلح و امنیت» مسیر مبارزه دیپلماتیك و همه جانبه با رژیم صهیونیستی را نشانه گذاری كرده است.


تصویب قانون «مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی ضد صلح و امنیت» از جانب مجلس شورای اسلامی در دوره دهم صورت گرفت و ابلاغ آن از جانب رئیس جمهوری گام دیگری در ادامه مسیر مبارزه با رژیم جعلی اسرائیل بوده است و می تواند به مبارزه همه جانبه با تبلیغات ضدایرانی این رژیم و تلاش نیروهای اسرائیلی برای نفوذ اطلاعاتی و امنیتی در کشور ایران بیانجامد؛ نفوذی که البته تابحال تلاشهای بسیاری برای سد راه آن صورت گرفته است. این قانون در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده، در تاریخ ۳۱ همان ماه از جانب شورای نگهبان مورد تایید قرار گرفته است.
نفوذ ممنوع
طبق ماده ۴ قانون مذکور «صدور هرگونه مجوز برای مشارکت مستقیم یا غیرمستقیم اشخاص حقیقی یا حقوقی همچون شرکت ها، سازمان ها، مؤسسات یا سازمان های مردم نهاد وابسته به رژیم اشغالگر صهیونیستی در کلیه نمایشگاه ها یا هرگونه همایش یا گردهمایی داخلی و بین المللی یا مشارکت یا معاونت در صدور آن ممنوع می باشد و مرتکب به حبس درجه پنج و محرومیت دائمی از تصدی خدمات عمومی و دولتی محکوم می شود». دلیل درج این ماده آن بوده است که این رژیم نتواند از راه شرکت ها یا موسسات و با واسطه وارد تعامل، شراکت، تجارت یا تبادلات مختلفی با سازمان ها، شرکت ها یا نهادهای ایرانی شود و بدین طریق بتواند در کشور نفوذ کند.
اما نکته اینجا است که در خیلی از موارد، شرکت ها، سازمان ها و یا نهادها قادر نیستند به درستی هویت یک شرکت، نهاد، سازمان یا سمن را شناسایی کنند. از همین رو است که در ماده سوم این قانون تاکید شده لیستی از این شرکت ها، نهادها، سازمان ها و مانند آن: «به صورت سالانه از جانب کمیته ای متشکل از وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزرات امور خارجه شناسایی و به روزرسانی خواهد شد». بدین ترتیب و با انتشار سالیانه این لیست، افراد حقیقی و حقوقی در ایران می توانند این سازمان ها، شرکت ها و نهادها را شناسایی و از برقراری هرگونه ارتباط با آنها خودداری نمایند؛ امری که مانع از بروز یک تخلف قانونی و چالش هایی جدی برای کشور خواهد شد.
پیشگیری از نفوذ سایبری با یک قانون جامع
یکی از فرضیاتی که طی سال های گذشته مطرح شده، این است که تیم های عملیات سایبری رژیم اشغالگر قدس بتوانند از راه فضای مجازی و یا نرم افزارهای تولیدی خود، دست به عملیات ضد ایران زده و از این طریق به شبکه های داخلی ایران نفوذ نمایند. از همین و بر اساس همین نگرانی ها است که در ماده ۵ این قانون آمده است: «هرگونه استفاده از سخت افزارهای تولیدی رژیم صهیونیستی در ایران و فعالیت سکوهای نرم افزاری متعلق به این رژیم در کشور ممنوع می باشد».
بر اساس همین ماده، «مرکز ملی فضای مجازی با همکاری وزارتخانه های اطلاعات و ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است نسبت به شناسایی این سخت افزارها و سکوها اقدام و مراتب را جهت اعمال قانون به دادستان کل کشور اعلام نماید».
اما نکته اینجا است که خیلی از کاربران ایرانی، از راه درگاه های غیرایرانی مبادرت به دریافت نرم افزارهای مختلفی می کنند و همین مسئله امکان دارد بتواند فرصتی را برای نفوذ نرم افزاری نیروهای رژیم اشغالگر قدس ایجاد نماید. در نتیجه به نظر می آید که انتشار لیست به روز شده ی این نرم افزارها، می تواند مانعی برای ممانعت از استفاده و بکاربردن این نرم افزارها در بین شهروندان ایرانی باشد؛ اقدامی که به بستن راه نفوذ حملات سایبری نیروهای رژیم صهیونیستی، کمک شایانی خواهد نمود.
مقدمه ای برای توسعه مبارزه با رژیم اشغالگر
میدان نبرد دیپلماتیک با رژیم اشغالگر قدس هم یکی از موضوعات مورد توجه در این قانون است. در ماده ۲ این قانون بر تشکیل «سفارت یا کنسولگری مجازی جمهوری اسلامی ایران» تاکید شده است؛ تصمیمی که می تواند به فعالیتهای دیپلماتیک بیشتر ایران ضد این رژیم بیانجامد و در ماده ۱۱ این قانون هم اشاره شده است که دادستان کل کشور با همکاری وزارت امور خارجه و دفتر خدمات حقوقی ریاست جمهوری باید به طرح شکایت و محاکمه و همینطور اجرای احکام مجازات و سران این رژیم دست بزند.
این تدبیر به فشار هرچه بیشتر روی این رژیم جعلی کمک کرده اقدامی است تا دست مسؤلان ایرانی را در پیگیری این جنایات را بازتر سازد. هرچند تا پیش از این هم مسؤلان دستگاه دیپلماسی با جدیت پیگیر آن بوده اند و در فرصت های مختلف تلاش داشته اند تا نقاب از چهره مقامات این رژیم و اعمال ضد انسانی آنها بردارند.
ماده ۱۴ این قانون هم با تاکید بر مبارزه فرهنگی و تبلیغاتی با رژیم صهیونیستی، فرصتی را در اختیار فعالان این حوزه قرار می دهد تا با تولید محصولات فرهنگی ارزشمند، با اقدامات غیرانسانی و غیراخلاقی این رژیم مبارزه کنند. هرچند پیش از این هم فیلم ها، سریال ها، داستان ها و محصولات فرهنگی گوناگونی با درونمایه افشاء ماهیت و جنایات این رژیم، تولید و ساخته شده است، اما این قانون کمک خواهد نمود تا ظرفیت و توانمندی های فرهنگی و هنری کشور در مبارزه با رژیم صهیونیستی بیشتر از پیش به کار گرفته شود.
این قانون بخصوص در شرایط فعلی که رژیم صهیونیستی در حال تلاش برای توسعه تبلیغات ضدایرانی خود است و با ساخت فیلم و سریال، تلاش دارد تا فشار تبلیغاتی خویش را ضد ایران بیشتر سازد، به مدد مسؤلان فرهنگی کشور خواهد آمد و کمک خواهد نمود تا اقدامات پرارزش و شایان توجهی ضد این رژیم صورت بپذیرد؛ امری که به طور حتم نتایج آن در آینده ای نزدیک به ثمر خواهد نشست.
.


1399/04/22
16:09:04
5.0 / ۵
2391
تگهای خبر: ارتباطات و فناوری اطلاعات , اقتصاد , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد تقابل با دشمن صهیونیست و تدبیری از جنس قانون
نظر شما در مورد تقابل با دشمن صهیونیست و تدبیری از جنس قانون
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها