گمانه زنی های رسانه ای از انتخابات ریاست جمهوری

گرم شدن تنور انتخابات ۱۴۰۰ با حضور گروه های سیاسی

گرم شدن تنور انتخابات ۱۴۰۰ با حضور گروه های سیاسی با نزدیك شدن به موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم در 1400، برخی گروه ها و جریانات سیاسی و همین طور افراد و چهره ها، اقدامات و كارهای انتخاباتی خودرا از الان كلید زده اند و هر روز هم خبر جدیدی درباب این كارهای انتخاباتی در رسانه ها و شبكه های اجتماعی به گوش می رسد.



برخی انجام اقدامات انتخاباتی در فاصله یازده ماه مانده تا انتخابات را طبیعی می دانند و معتقدند با توجه به این که میزان مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم پایین بوده، برای گرم کردن تنور انتخابات ۱۴۰۰ و همین طور ایجاد انگیزه لازم برای حضور بدنه های حامی گروه های سیاسی به حضور در انتخابات سال آینده بهتر است، هرچه جدی تر به انجام کارهای سیاسی پرداخته و زمینه را برای مشارکت بیشتر آماده کنند. بررسی روزنامه ها، تارنماها و خبرگزاری های داخلی نشان میدهد که رسانه های داخلی به بررسی این انتخابات پرداخته اند.

رسانه های اصلاح طلب

چرا اصولگرایان نسخه نجات بخش شان را ارائه نمی کنند؟

حجت الاسلام هادی غفاری عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام در گفت و گو با روزنامه آرمان ملی در پاسخ به این پرسش که یکی از مسایلی که دوز رادیکالی را افزایش داده حضور حامیان محمود احمدی نژاد در مجلس است. آیا احمدی نژاد به دنبال این است که جایگاه از دست رفته خودرا در انتخابات ریاست جمهوری آینده به دست آورد؟، اظهار داشت: معقتدم آقای احمدی نژاد به اندازه ای عقل دارد که متوجه باشد در میان مردم جایگاهی چندانی ندارد. اگر وی واقعا گمان می کند در میان مردم دارای جایگاه است باید وارد صحنه شود و در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شود. هر کسی احساس می کند بین مردم جایگاه دارد و می تواند مشکلات کنونی کشور را حل کند، در صحنه حضور پیدا کند. این وضعیت برای آقای احمدی نژاد نیز وجود دارد. مردم باید بخواهند چه کسی بعنوان رئیس جمهور انتخاب گردد. هر چه مردم بخواهند باید همان اتفاق رخ بدهد. حرف اول و آخر را باید مردم بزنند. امروز اصولگرایان به دنبال آن هستند که در انتخابات ریاست جمهوری آینده به پیروزی برسند. بنده با این رویکرد که رئیس جمهور آینده کشور چه کسی باشد، مشکلی ندارم. مسأله مهم این است که آیا در میان اصولگرایان گزینه های وجود دارند که بتوانند چاره مناسبی پیش روی مشکلات کشور قرار بدهند؟ بنده چنین گزینه هایی را مشاهده نمی کنم و گمان می کنم برخی اصولگرایانی که به دنبال حضور در انتخابات ریاست جمهوری هستند بیش از آنکه به دنبال حل مشکلات مردم باشند، به دنبال کسب قدرت هستند. این در حالیست که مردم انتظار دارند کسی در انتخابات آینده ریاست جمهوری به پیروزی برسد که راهکارهای علمی و عملی برای حل مشکلات کشور داشته باشد.

اصولگرایان برای ریاست جمهوری هم به دنبال انتخابات حداقلی هستند

محمدرضا خباز سیاست مدار اصلاح طلب در گفت و گو با مردم سالاری اظهار داشت: بر اساس همین توضیحاتی که دادم اگر اصلاح طلبان در شورای سیاستگذاری بازبینی (یا به قول بنده پوست اندازی) کنند و تلفیقی از نیروهای فعال و تحصیل کرده جوان و نیروهای پخته و معتدل اصلاح طلب ایجاد کرده و البته برنامه و مانیفست هم ارائه بدهند مردم مثل سنوات قبل، از نو به اصلاح طلبان کمک خواهند کرد. ولی اگر مثل دوره های گذشته امیدمان به معرفی جناب آقای خاتمی و تمرکز شورای سیاست گذاری روی یک فرد باشد، به نظر بنده این خیال موفقیت آمیز نیست. البته همانطور که عرض کردم، می توان این ناامیدی را با مانیفست و انسجام بین نیروهای اصلاح طلب به امید تبدیل کرد. چون عرض کردم آنها امیدشان به همان رای حداقلی است که البته تبلیغات زیادی هم نمی خواهد و همین که آهنگ انتخابات برگزار شود، آنها پای صندوق می آیند. به هر حال آنها تلاش خواهند کرد که این شیرینی که پای دندانشان [با انتخابات ۹۸] به وجود آمده، ماندگار شود. در صورتیکه به نظر بنده این [انتخابات حداقلی] شیرینی نیست و به زهر بیشتر شبیه است. بدین سبب همین روش را دنبال خواهند کرد که انتخابات حداقلی اجرا شود تا بتوانند ریاست جمهوری را به دست بیاورند. درست نقطه مقابل ما که باید تلاش نماییم انتخابات حداکثری اتفاق بیفتد و اگر این اتفاق نیفتد ریاست جمهوری هم مثل انتخابات مجلس در اسفند سال قبل بر وفق مراد اصول گرایان خواهد بود.

حضور جریان اصولگرا در انتخابات ریاست جمهوری

واعظ آشتیانی سیاست مدار اصولگرا و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری ایلنا درباب نحوه حضور جریان اصولگرا در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، اظهار داشت: پیش بینی من این است که تنوع کاندیدا در جریان اصولگرایی زیاد خواهد بود، منتها مهم این است که کدام یک از آنها بتواند اقبال عمومی را به خود جلب نماید. همین طور دراین زمینه نکته ای وجود دارد و آن این است که جامعه در گام دوم انقلاب به سمت نیروهای جدید، انقلابی، کارآمد، شجاع و عملگرا می رود، یعنی ما نیاز داریم که نیروهایی با این شاخصه هایی که عرض کردم، داشته باشیم. افرادی که به ارزش ها و منافع نظام و انقلاب پایبند باشند و در مواقع ضروری در عرصه های سیاست داخلی، سیاست خارجی و اقتصادی شجاعانه موضع گیری و حتی عمل کنند. برخلاف آنچه که برخی اصلاح طلبان بیان می کنند که در انتخابات حضور نخواهند داشت، من اعتقاد دارم که اصلاح طلبان حضور جدی خواهند داشت. البته معتقدم حضور این جریان سیاسی در انتخابات و عرصه سیاسی، خوب است. ما نمی خواهیم انتخابات تک قطبی باشد. انتخابات باید فضایی را فراهم آورد که نیروهایی که قابلیت رای آوری دارند از هر دو جناح ورود کنند و تصمیم با مردم است، اما نکته مهم و قابل توجه در انتخابات این است که شعارها باید به شکلی مطرح شود که در عمل هم شدنی و تحقق پذیر باشد، نه اینکه به نحوی شعار و وعده داده شود و پس از انتخابات عملکرد برعکس شعارها باشد.

نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰

منصور حقیقت پور مشاور رئیس مجلس دهم، درباره الگوبرداری عزت الله ضرغامی از علی لاریجانی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: حالا اگر یک برادری که فقط در حوزه فرهنگی فعالیت داشته بخواهد برای انتخابات ریاست جمهوری بیاید، به نظر نمی رسد شخصیت جامعی برای این جایگاه باشد. نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰ باید توانمندی شان در حوزه نظریه پردازی حوزه اقتصادی بر سایر موارد به چربد. گرچه امروز مشکل فرهنگی هم داریم اما آنچه بیش از سایر عوامل مردم را اذیت می کند گرانی، بیکاری و تورم است.



رسانه های اصولگرا

مشارکت حداکثری در انتخابات

به گزارش روزنامه نواندیش، حسین الله کرم، رئیس شورای هماهنگی حزب الله، درباب وضعیت کاندیدای اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ اظهار داشت: «اصلاح طلبان متوجه شدند حتی در وضعیت مشارکت حداکثری هر سه آقایان صفایی فراهانی، مصطفی معین و محمدرضا خاتمی تائید صلاحیت نخواهند شد، چون در زمره رجل سیاسی قرار نمی گیرند؛ بنابراین، به سمت پشتیبانی از سیدحسن خمینی خواهند رفت.»

راه برای اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ خیلی بسته است

به گزارش سایت خبری دیده بان ایران؛ اصلاح طلبان و انتخابات ۱۴۰۰ باتوجه به شرایط کشور، رابطه ای بسیار مبهم با هم دارند. اصلاح طلبان در انتخابات دوم اسفند ۹۸ که برای شناخت ترکیب نمایندگان مجلس انجام شد دریافتند که توفیق های دهه ۹۰ به انتها رسیده تا از همین حالا هم خودشان و هم افکار عمومی به این نتیجه برسند که اصلاح طلبان برای برنده شدن و حتی حضوری جدی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری راهی پر از مانع در پیش روی خود می بینند. احمد شیرزاد، فعال سیاسی در این ارتباط اظهار داشت: اساساً در هر انتخاباتی مهم ترین مساله اصلاح طلبان بحث تعیین صلاحیت است. متاسفانه دست اصلاح طلبان در انتخابات باز نیست و نمی توانند مانور مورد نظرشان را صورت دهند. دست اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ هم بسیار بسته خواهد بود و امکان تایید صلاحیت گزینه های مطلوب شان منتفی است.


1399/04/25
15:18:37
5.0 / ۵
2228
تگهای خبر: اقتصاد , دانش , سایت , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد گرم شدن تنور انتخابات ۱۴۰۰ با حضور گروه های سیاسی
نظر شما در مورد گرم شدن تنور انتخابات ۱۴۰۰ با حضور گروه های سیاسی
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها