فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت وگو با برتریها؛

تعامل مجلس با دولت راهی برای حل مشكلات مردم

تعامل مجلس با دولت راهی برای حل مشكلات مردم


انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حالی برگزار شد که مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، ناامیدی رای دهندگان، رد صلاحیت ها و برخی موضوعات دیگر خویش را در کشور نمایان کرده بود. در چنین شرایطی؛اسفندماه ۱۳۹۸ شاهد انتخاباتی کم رمق بودیم که کمترین سطح مشارکت طی دوره های قبل به خود دید و همین اتفاق هم کافی بود تا نهاد پارلمان در قرق اصولگرایان درآید. اصولگرایانی که به محض تکیه بر صندلی سبز پارلمان، جدال های بی انتها خود با دولت حسن روحانی آغاز کردند و تا به امروز هم ادامه پیدا کرده و به سریالی می ماند که گویی به این زودی ها قصد تمام شدن ندارد. جدال هایی که هربار یک مبحث را دستاویز این هجمه ها می کنند؛ یک مرتبه مشکلات اقتصادی، بار دیگر برجام و در ادامه کرونا و رعایت پروتکلهای تعیین شده توسط ستاد ملی کرونا و به همین نحو ادامه پیدا کرده است و به نظر می رسد که هرچه فاصله تا زمان برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ کمتر می شود مجلس عزم خویش را برای تخریب تیم دولت بیشتر می کند که به نظر می رسد این تخریب ها بی ارتباط هم با دیدگاه های سیاسی و انتخاباتی نیست. همین مساله سبب شده تا پژوهشگر ایرنا با «غلامرضا انصاری» فعال سیاسی اصلاح طلب و قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی به گفت و گو بپردازد که در ادامه می خوانیم:


ادراک و قدرت انتخاب گری جامعه
انصاری در مورد توجه به افکار عمومی و حاکمیت ملت در جامعه اظهار داشت: جامعه یک موجود زنده است، حس دارد، شعور دارد، ادراک دارد و از همه مهمتر قدرت انتخاب گری دارد. ازاین رو چنانچه به حاکمیت ملت و رأی مردم التفات و التزام جدی وجود داشته باشد، تحول در چنین جامعه ای قطعی و غیرقابل اجتناب خواهد بود و برعکس و به هر میزانی که عدم پایبندی به افکار عمومی و رأی و اراده آزاد ملی گفتمان غالب باشد، امکان و بستر تحول در جامعه روز به روز کمرنگ تر می شود. شاخصه چنین جامعه ای، حاکمیت دروغ، فساد، ارتشاء، تملق، ناکارآمدی کارگزاران، سقوط و انحطاط اخلاقی است. همینطور در چنین جامعه ای تخریب، بد اخلاقی و انشقاق، جایگزین تعامل و گفت و گو می شود.
گام های مجلس یازدهم برای تثبیت پایگاه حداقلی در فضای سیاسی کشور
قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در مورد روی کار آمدن و عملکرد مجلس یازدهم عنوان کرد: مجلس یازدهم با انفعال مردم به خاطر افراط در اعمال نظارت استصوابی و حذف حداکثری نامزدهای انتخاباتی، منجر به عدم حضور در عرصه انتخابات شد و مجلسی با پایگاه رأی حداقلی انزواطلبان و کاسبان تحریم شکل گرفت و این مجلس برخلاف شعارهای اعلامی برای حل مشکلات معیشتی و رفاهی جامعه، به دنبال تثبیت پایگاه حداقلی در فضای سیاسی کشور گام برداشت و کمترین توجه به منافع ملی و بحران های اقتصادی گریبانگیر مردم را در دستور کار قرار داد.
گفت و گو، گره های بازنشدنی را با منطق منتج به نتیجه می کند
این فعال سیاسی اصلاح طلب در مورد نقش گفت و گو و تعامل در حل بحران های سیاسی کشور بیان داشت: باور داریم، که اسلام دین گفت و گو است و سه عنصر جسارت، شجاعت، اعتماد به نفس عامل گفت وگوی سازنده هستند و انسان هایی که از توان گفت و گو برخوردار می باشند، مبتکر تحول در عصر و جامعه خود خواهند بود. پس گفت و گو در عرصه داخلی و بین المللی می تواند مشکل گشا باشد و گره های باز نشدنی را با منطق، مدارا و جدال احسن منتج به نتیجه کند. بگونه ای که دوطرف گفتگو احساس برد را نسبت به مسایل و مشکلات فرا رویشان داشته باشند.
مجلس دست از تقابل و تخریب دولت بردارد
انصاری در انتها در پاسخ به این سؤال که در شرایط فعلی و در بازه زمانی باقی مانده تا انتخابات مجلس چگونه می تواند در حل مشکلات به دولت کمک نماید، خاطرنشان کرد: سلاح گفت و گو به مراتب کاراتر و کم هزینه تراز نبرد نظامی است. امیدوارم در ماه های پایانی دولت حاضر، مجلس دست از تقابل و تخریب دولت برداشته و بیشتر از این فضای ذهنی جامعه را مشوش نکند و با گفت و گو و تعامل در جهت حل مشکلات مردم و کشور حداقل بتوانند کارنامه قابل قبولی از خودشان به یادگار بگذارند.



منبع:

1399/12/16
14:18:24
0.0 / ۵
1328
تگهای خبر: اقتصاد , پژوهش , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد تعامل مجلس با دولت راهی برای حل مشكلات مردم
نظر شما در مورد تعامل مجلس با دولت راهی برای حل مشكلات مردم
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها