ایران پیشگام فناوری کمکی در جهان درحال توسعه
برتریها: به گزارش برتریها، مدل ایران در توسعه فناوری های کمکی، به همت نمایندگان معاونت علمی ریاست جمهوری در اجلاس GATE-۲۰۲۵ ارائه شد. این مدل در این جلسه، به مثابه الگویی موفقبرای کشورهای درحال توسعه شناخته شد.
به گزارش برتریها به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نمایندگان سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در اجلاس GATE-۲۰۲۵ که به صورت مشترک توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) و یونیسف برگزار شد، شرکت نمودند. این اجلاس در جهت برنامه همکاری سازمان یونیسف و جمهوری اسلامی ایران برای سالهای ۲۰۲۳-۲۰۲۷ برگزار گردید.
مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های زیست و سلول های بنیادی، در این اجلاس به تشریح فعالیتهای ایران در حوزه «فناوری های کمکی» پرداخت و بر مبنای مدل ۵P سازمان جهانی بهداشت، اقدامات معاونت علمی در زمینه های سیاست گذاری، تولید و تأمین فناوری های کمکی را برشمرد.
وی ضمن اشاره به همکاری معاونت علمی با سازمان یونیسف، بر اهمیت ظهور تکنولوژی های جدید، بخصوص فناوری های دیجیتال، تاکید کرد و به تشریح راهکارهای ایجاد انگیزه در شرکت ها برای تبدیل محصولات خود به فرمت های دیجیتال پرداخت؛ نگاهی که به قول قانعی در مورد محصولات در رابطه با نابینایی با موفقیت اجرا شده است.
فرناندو بوتلهو، متخصص برنامه فناوری کمکی سازمان یونیسف، ضمن قدردانی از تلاشهای جمهوری اسلامی ایران، مدلهای عرضه شده از جانب ایران را بعنوان الگویی برای سایر کشورهای درحال توسعه معرفی نمود.
بنا به گزارش دفتر تبادل فناوری سازمان همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی، همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با یونیسف از سال ۱۳۹۸ شروع شده و تابحال دو دوره چالش نوآوری در زمینه کودک و نوجوان با مشارکت طرفین برگزار شده است.
ارتقای سطح دسترسی کودکان و نوجوانان به فناوری های کمکی از مهم ترین محورهای برنامه همکاری ایران و یونیسف به حساب می آید. مشارکت در نشست ها و برنامه های بین المللی و معرفی دستاوردها و اقدامات ایران در زمینه توسعه فناوری، سیاستگذاری و پشتیبانی از کسب وکارهای حوزه فناوری کمکی به جوامع بین المللی از دیگر فعالیتهای مشترک بوده است.
تلاش برای شکل دهی زیست بوم نوآوری در حوزه کودک و نوجوان، جلب مشارکت ذینفعان و سرمایه گذاری در این عرصه، و ارتقاء دسترسی از راه شناسایی و پشتیبانی از شرکتهای فعال، همچون سوابق همکاریهای پیشین بین معاونت علمی ریاست جمهوری و یونیسف بوده است.
منبع: bartariha.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد ایران پیشگام فناوری کمکی در جهان درحال توسعه