مدیرعامل بنیاد بازی های رایانه ای:

تلاش داریم تا اینترنت بازی سازان را وصل نماییم

برتریها: به قول محمد حاجی میرزایی، هم اندیشی ها برای ارایه اینترنت سفید به بازی سازها شروع شده است. تلاش داریم تا اینترنت بازی سازان را وصل نماییم به گزارش برتریها به نقل از خبر آنلاین و برپایه گزارش ایسنا، مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای کامپیوتری از پیگیری دسترسی به اینترنت آزاد برای بازی سازان آگاهی داد.
محمد حاجی میرزایی با اشاره به وضعیت این روزهای صنعت بازی سازی در کشور بدنبال جنگ و محدودیت های اینترنتی، از سعی برای حفظ ایجاد درآمد گیمرها، پیگیری دسترسی به اینترنت آزاد برای بازی سازها و اجرای بسته های حمایتی آگاهی داد.
حاجی میرزایی با اشاره به قطعی اینترنت بین الملل، به اقدامات بنیاد در عرصه دسترسی بازی سازان به اینترنت اشاره نمود و اظهار داشت: «تلاش کردیم تا حدی امکان دسترسی بازی سازان به اینترنت را فراهم نماییم. این مسیر با فراز و نشیب هایی همراه بود؛ هم به سبب محدودیت ظرفیت ها و هم بواسطه شرایط امنیتی که زمان بر بودن فراهم سازی این امکان را اجتناب ناپذیر می کرد. اکنون عرضه این دسترسی بوسیله بخش «همگرا» در بنیاد حال انجام است. مدل اجرایی هم بصورت ترکیبی طراحی شده؛ به این معنا که برمبنای ابعاد استودیوها و حجم فعالیت شان، امکان دسترسی به اینترنت برای آنها فراهم می شود و کم کم ظرفیت درحال گسترش است.»
او در جواب این پرسش که آیا اینترنت سفید برای بازی سازان فراهم شده اظهار داشت: «رایزنی های گسترده ای دراین خصوص انجام دادیم و حتی وعده هایی هم داده شد، اما تابحال به مرحله اجرا نرسیده است. در عین حال، تلاش ها همچنان ادامه دارد و در صورت فراهم شدن چنین امکانی، حتماً در اختیار بازی سازان قرار خواهد گرفت.»
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای کامپیوتری کیفیت اینترنتی که اکنون در دسترس بازی سازان قرار گرفته را محدود می داند و آنرا برای انجام امور ضروری مانند پاسخ به ایمیل ها، بروزرسانی لایسنس ها یا دسترسی کوتاه مدت به سرورها برای مسایل فنی و امنیتی کاربردی می داند.
حاجی میرزایی در ادامه خبر از تهیه لیستی از بازیهای بین المللی داد تا دسترسی به آنها برای کاربران فراهم گردد. او از بازی هایی مانند «فیفا» (اف سی امروزی) و «پی اس» نام برد و گویا زمینه مذاکراتی در حال انجام می باشد تا گیمرها با گذشت بیشتر از ۴۰ روز قطعی بتوانند به این بازیها دسترسی پیدا کنند.
این ادعا در حالی مطرح می شود که برای دسترسی به خیلی از بازیها باید ابتدا دسترسی به فضای آنلاین پلت فرم ها برطرف شود و مدیرعامل بنیاد در رابطه با باز شدن دسترسی به این فضا صحبتی نکرده است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا با باز شدن این دسترسی ها، امکان کسب درآمد درون بازی هم فراهم خواهد کرد، اظهار داشت: «طبیعتا در صورت باز شدن آی پی های مربوطه، انجام تراکنش ها و بهره مندی از امکانات درون بازی هم امکانپذیر خواهد بود. البته مطالبی مانند استریم در پلت فرم هایی نظیر یوتیوب، به شرط بازگشایی کامل اینترنت بین الملل است.»
حاجی میرزایی با اشاره به تجربه قطعی اینترنت در دیماه و اختلال اینترنت در جنگ دوازده روزه اظهار داشت: «ماهیت مساله و علل محدودیت اینترنت، عموما امنیتی بوده و پروتکلهای مشخصی دراین خصوص وجود دارد. در عین حال، کوشش کردیم مسیرهایی برای تأمین نیازهای بازی سازان ایجاد کنیم؛ چه در حوزه دسترسی آنها به اینترنت و چه در مبحث بازگشایی بازیهای بین المللی.»
حاجی میرزایی در ادامه به چالش های تحریم هم اشاره نمود و اظهار داشت که در صورت باز بودن اینترنت، ابزارهایی برای عبور از محدودیت های ناشی از تحریم ضروری است. وی اشاره می کند که بعد از جنگ دوازده روزه، کار روی زیرساخت هایی شروع شد و الان به مرحله ای رسیده شده که در صورت دریافت مجوز لازم می توان از این خدمات جدید رونمایی کرد؛ خدماتی که بگفته حاجی میرزایی، امکان دسترسی به بازیهای بین المللی را برای طیف گسترده تری از گیمرها فراهم خواهدنمود.
مدیرعامل بنیاد در قسمت دیگری از این گفتگو از تلاش ها برای حمایت های مالی از بازی سازان و استودیوها اظهار داشت: «در حوزه حمایتی، ساختاری تحت عنوان «همگرا» داریم که در قالب آن پویشی با نام «بازی ران» شکل گرفت. در این پویش که از همان هفته دوم جنگ آغاز شد، کم کم تعداد بازیهای مشارکت کننده افزوده شد و در نهایت بیشتر از ۵۰ بازی به آن پیوستند. در این طرح، تلاش شد برخی مؤلفه های در رابطه با وحدت ملی هم در بازیها لحاظ شود.»
حاجی میرزایی با اشاره به تجربه دوره پیشین قطعی اینترنت اظهار داشت که در جریان جنگ ۱۲ روزه، نزدیک به ۱۵ میلیارد تومان وام بوسیله وزارت ارتباطات به بازی سازانی که در آن دوره گرفتار مشکل شده بودند اختصاص یافته و امیدوار است که در این نوبت هم چنین حمایت هایی تکرار شود.


منبع:

1405/02/22
12:08:18
5.0 / ۵
65
تگهای خبر: آنلاین , اینترنت , خدمات , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد تلاش داریم تا اینترنت بازی سازان را وصل نماییم
نظر شما در مورد تلاش داریم تا اینترنت بازی سازان را وصل نماییم
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها: برتری ها، با معرفی بالاترین فناوری ها و وب سایت ها، شما را در انتخاب بهترین ها یاری می کند. دنیای فناوری، در دستان شما.