یک ماهواره جاسوسی در فضا شناسایی شد

برتریها: تلسکوپ فضایی ارتقا یافته انگلیس یکی از تازه ترین ماهواره های جاسوسی چین را رصد کرده است. یک ماهواره جاسوسی در فضا شناسایی شد

به گزارش برتریها به نقل از تلگراف، وزارت دفاع انگلیس برای اولین بار تصویری از سیستم محرمانه TJS-۱۴ را بعد از ثبت آن در ایستگاه نظارتی Noctis-۱ خود در قبرس منتشر نمود.

چین اعلام نمود دستگاه هایش برای ارتباطات به کار می روند اما مقامات غربی بیم آن دارند از آن برای جمع آوری اطلاعات از دیگر ماهواره ها یی که در فاصله ۲۲ هزار مایلی زمین مدار می زنند، استفاده گردد.

چین بطور روز افزونی بدنبال گسترش تسلطش در فضا است و«شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین هم تأکید دارد کشورش می خواهد تا ۲۰۳۰ میلادی به قدرت جهانی برتر فضایی جهان تبدیل گردد.

انتشار تصاویر توسط وزارت دفاع انگلیس هشداری برای دولت چین تلقی می شود و نشان داده است کشور غربی کارهای چین در فضا را از نزدیک رصد می کند و ممکنست در صورت تهدید اقدامی انجام دهد.

سرلشکر «پل تدمن» رئیس فرماندهی فضایی انگلیس در اینباره می گوید: حفاظت و دفاع از جبهه نامرئی در فضا نیازمند آنست که ببینیم و بدانیم در مدار زمین چه رخ می دهد و در مرحله بعد با سرعت تصمیم گیری نماییم.

انگلیس عکس ها از ماهواره جاسوسی چین را پس از راه اندازی نرم افزاری جدیدی که ازراه دور تلسکوپ را به عنوان قسمتی از یک سرمایه گذاری پنج ساله به ارزش ۶۵ میلیون پوند کنترل می کند، ثبت کرده است.

این سیستم Borealis نامیده می شود و توانست داده و عکس ارسالی از Noctis-۱ را جهت کمک به مکان یابی، رصد و شناسایی اشیا در فضا پردازش کند. همین طور سیستم مذکور قادر بود هرچیزی در فضا از ایستگاه فضایی بین المللی گرفته تا زباله های فضای را ببیند.


به گزارش برتریها به نقل از تلگراف، وزارت دفاع انگلیس برای اولین بار تصویری از سیستم محرمانه TJS-۱۴ را بعد از ثبت آن در ایستگاه نظارتی Noctis-۱ خود در قبرس منتشر نمود.چین اعلام نمود دستگاه هایش برای ارتباطات به کار می روند اما مقامات غربی بیم آن دارند از آن برای جمع آوری اطلاعات از دیگر ماهواره ها یی که در فاصله ۲۲ هزار مایلی زمین مدار می زنند، استفاده گردد.چین بطور روز افزونی بدنبال گسترش تسلطش در فضا است و شی جین پینگ رئیس جمهوری چین هم تأکید دارد کشورش می خواهد تا ۲۰۳۰ میلادی به قدرت جهانی برتر فضایی جهان تبدیل گردد.انتشار تصاویر توسط وزارت دفاع انگلیس هشداری برای دولت چین تلقی می شود و نشان داده است کشور غربی کارهای چین در فضا را از نزدیک رصد می کند و ممکنست در صورت تهدید اقدامی انجام دهد.سرلشکر پل تدمن رئیس فرماندهی فضایی انگلیس در اینباره می گوید: حفاظت و دفاع از جبهه نامرئی در فضا نیازمند آنست که ببینیم و بدانیم در مدار زمین چه رخ می دهد و در مرحله بعد با سرعت تصمیم گیری نماییم.انگلیس عکس ها از ماهواره جاسوسی چین را پس از راه اندازی نرم افزاری جدیدی که ازراه دور تلسکوپ را به عنوان قسمتی از یک سرمایه گذاری پنج ساله به ارزش ۶۵ میلیون پوند کنترل می کند، ثبت کرده است.این سیستم Borealis نامیده می شود و توانست داده و عکس ارسالی از Noctis-۱ را جهت کمک به مکان یابی، رصد و شناسایی اشیا در فضا پردازش کند.


1405/03/03
15:39:41
5.0 / ۵
60
تگهای خبر: دستگاه , سرمایه گذاری , سیستم , نرم افزار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد یک ماهواره جاسوسی در فضا شناسایی شد
نظر شما در مورد یک ماهواره جاسوسی در فضا شناسایی شد
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها: برتری ها، با معرفی بالاترین فناوری ها و وب سایت ها، شما را در انتخاب بهترین ها یاری می کند. دنیای فناوری، در دستان شما.