تسلا در یک قدمی تولید هزار ربات انسان نما در هفته

به گزارش برتریها، تسلا اعلام نموده در موقعیتی است که می تواند هزاران ربات انسان نمای اپتیموس تولید نماید. تسلا در یک قدمی تولید هزار ربات انسان نما در هفته به گزارش برتریها به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، بر اساس گزارش شرکت خودروسازی مذکور این رقم ۱۰ برابر افزایش نسبت به سطح تولید در سه ماهه دوم ۲۰۲۶ میلادی است. برپایه همین گزارش اگر روند تولید فعلی ادامه یابد، شرکت می تواند تا آخر سال هر هفته هزار دستگاه تولید نماید. هرچند تولید فیزیکی ربات ها افزایشی است اما تسلا اعلام نموده ربات های اپتیموس همچنان نمی توانند فعالیتهای عمومی را انجام دهند.
بنابراین با وجود توانایی برای تولید انبوه ربات ها، چالش های کلیدی در ارتباط با یادگیری فعالیت کار آمدی آنها را محدود می کند. در این گزارش چالش های در ارتباط با تأمین کنندگان، قطعات ناهماهنگ و مشکلات در ارتباط با دستان اپتیموس برجسته شده است.
به همین دلیل تسلا متوجه شده حجم تولید مانع اصلی نیست. مشکل اصلی عرضه اپتیموس، مغز آن است. برای آن که اپتیموس در صنعت کارآمد باشد، باید قادر به عمومی سازی باشد. این بدان معناست که باید بدود، فعالیتهای ساده را بدون آموزش های مداوم برای متغیرهای مختلف در هر وظیفه انجام دهد.
البته سیستم تسلا می تواند کارهایی که به طور دقیقتر برای آنها آموزش دیده را انجام دهد اما شرایط ناآشنا امکان دارد به رفتارهای پیشبینی نشده منجر شود. هرچند در گزارش نوشته شده فعالیتهای ساده جدید امکان دارد به چند روز آموزش نیاز داشته باشند.
تسلا تلاش دارد با تشکیل مخزنی از رفتارهای بنیادین مانند گرفتن، بلند کردن، راه رفتن، قرار دادن و دستکاری کردن که مغز هوش مصنوعی می تواند بتدریج ترکیب و به فعالیتهای نوین تبدیل کند، مشکل را برطرف کند.
این شرکت تابحال ۵۰۰ هزار ساعت داده های آموزشی جمع آوری کرده و مشغول جمع آوری اطلاعات بیشتر با استفاده از لباس های ثبت حرکت و دوربین های متصل به کارگران انسانی است.


منبع:

1405/07/06
10:53:46
5.0 / ۵
120
تگهای خبر: تولید , دستگاه , دوربین , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد تسلا در یک قدمی تولید هزار ربات انسان نما در هفته
نظر شما در مورد تسلا در یک قدمی تولید هزار ربات انسان نما در هفته
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
برتریها bartariha