حالت پرواز در گوشیهای همراه چه كاربردهایی دارد؟

حالت پرواز در گوشیهای همراه چه كاربردهایی دارد؟ برتریها: خیلی از كاربران تنها به هنگام سفر با هواپیما از قابلیت حالت پرواز ( flight mode ) در گوشیهای هوشمند خود استفاده می نمایند. این در حالیست كه این قابلیت، كاربردهای بسیار دیگری بجز پرواز هم دارد.



به گزارش برتریها به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت gizmodo، حالت پرواز (Airplane/flight Mode) تمامی ارتباطات رادیویی (تلفن همراه)، Wi-Fi، بلوتوث و در كل تمامی عملكردهای بی سیم دستگاه را غیرفعال می كند. خیلی از ایرلاین ها و شركت های هواپیمایی از مسافران خود پس از سوار شدن درخواست می كنند كه به منظور حفظ ایمنی پرواز و سلامت خود، گوشی همراه خویش را در حالت پرواز قرار دهند تا از هرگونه تولید اختلال رادیویی با دستگاههای بی سیم و ردیاب هواپیما جلوگیری بعمل آورده شود.

حالا متخصصان فعال در حوزه فناوری و ارتباطات بر این باورند كه حتی اگر شما قصد پرواز و سفر با هواپیما را هم نداشته باشید، روشن و فعال كردن حالت پرواز گوشی همراه می تواند به شما كمك های بسزایی كند. به عنوان مثال، اگر باتری گوشی تان به شدت خالی شده و شارژ بسیار كمی دارید و از آن طرف هم به شارژر برق دسترسی ندارید، فعال كردن حالت پرواز می تواند مدت زمانی را كه گوشی شما باتری نگه می دارد، افزایش دهد تا شما به برق و شارژر دسترسی پیدا كنید.

این گزارش به مرور و بررسی مختصری بر مجموعه كاركردهای حالت پرواز می پردازد:

1. به سریع شارژ شدن گوشی كمك می كند

یكی از كاربردهای غیرپروازی حالت پرواز در موبایل به كاربران این امكان را می دهد تا مدت زمان شارژ شدن گوشی خویش را بكاهند. این بدان معناست كه اگر در حالت معمول، یك ساعت و نیم طول می كشد تا گوشی هوشمندتان را شارژ كامل كنید، فعالسازی این قابلیت مدت زمان شارژ گوشی را به میزان قابل توجهی كاهش داده و تنها در عرض یك ساعت می توانید آن را شارژ كنید و سپس از پریز برق بكشید.





2. به افزایش طول عمر باتری گوشی كمك می كند

روشن كردن حالت پرواز به گوشی هوشمند این امكان را می دهد تا با غیر فعال سازی برنامه های پشت زمینه و فعال، از باتری كمتری بهره برده و بدین ترتیب، طول عمر باتری گوشی را بالا می برد.





3. از مضرات آنتن دهی و امواج موبایلی می كاهد

بر اساس تازه ترین یافته های محققان و پژوهشگران فعال در حوزه علم پزشكی و فناوری، استفاده طولانی مدت از گوشیهای همراه تا دو برابر ریسك مبتلا شدن به تومورهای مغزی را بالا می برد. ازاین رو طبق گفته های پزشكان، روشن كردن حالت پرواز بخصوص بهنگام شب می تواند تا حد زیادی از مضرات امواج و تشعشعات موبایل بر بدن انسان بكاهد.



4. اعلان های گوشی حواس شما را پرت نمی كنند

بسیاری از كاربران به هنگام كار كردن در محل كار یا درس خواندن در خانه و دانشگاه، گوشی خویش را بر روی حالت پرواز قرار می دهند تا اعلان و نوتیفیكیشن های گوشی حواسشان را پرت نكند.



وقتی حالت پرواز گوشی فعال است، اغلب یك آیكون هواپیما در نوار مربوط به اعلان ها مشاهده خواهید كرد. این آیكون در بالای صفحه نمایش گوشی نشان داده می گردد.

كاربران با رعایت موارد ذكر شده در بالا و دقت به این نكات می توانند تا حد زیادی از اتلاف انرژی باتری موبایل خود بكاهند، سریعتر گوشی خویش را شارژ كنند و از مضرات امواج موبایل در امان بمانند.






1397/02/18
12:19:52
5.0 / ۵
5212
تگهای خبر: فناوری , كاربر , گوشی هوشمند , هوشمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد حالت پرواز در گوشیهای همراه چه كاربردهایی دارد؟
نظر شما در مورد حالت پرواز در گوشیهای همراه چه كاربردهایی دارد؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها