پنل روشنایی ضدعفونی كننده ایرانی، دستاورد یك شركت دانش بنیان
برتریها: تهران- یك شركت دانش بنیان ایرانی موفق به طراحی و ساخت پنل روشنایی ضدعفونی كننده محیط در محدوده نور مرئی ایمن برای انسان شده كه این دستگاه آماده ورود به بازار داخل است.
به گزارش روز یكشنبه خبرنگار علمی ایرنا، این پنل نورانی علاوه بر ایمن بودن برای بدن انسان، محیط اطراف را ضدعفونی می كند و برای كاهش قابل ملاحظه باكتری ها مانند 'ای كولای' عامل تولید بیماری های گوارشی و 'ام آر اس ای 'عامل عفونت زایی بیمارستانی، موثر است.
ضدعفونی كننده های محیط كه هم اكنون استفاده می شوند، برای بدن انسان ضرر دارند و علاوه بر این كه در حضور انسان نباید استفاده شوند، در محدوده نور مرئی هم قرار ندارند.
سیدیاسر حسینی مدیرعامل یك شركت دانش بنیان فعال در حوزه سلامت روز یكشنبه به خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: پنل نورانی ضد عفونی كننده نور مرئی ایمن برای انسان، حاصل تلاش چند ساله محققان این مجموعه است كه بزودی وارد بازار داخل می گردد.
وی، بیشترین كاربرد این پنل ها را در مكان های عمومی اعلام نمود و اظهار داشت: این دستگاه ها معمولا در اتاق های عمل، CCU و ICU و همینطور مراكز پر رفت و آمد مانند ایستگاه های مترو، سالن های غذاخوری و ورزشی بیشترین كاربرد را دارد.
حسینی با اشاره به این كه این دستگاه استانداردهای لازم به جهت ایمن بودن برای بدن را كسب كرده و آزمایش های میكروبیولوژی را با موفقیت پشت سرگذاشته است، تصریح كرد: مجوز تولید این پنل نورانی از اداره كل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت دریافت شده است.
وی به ثبت اختراع این دستگاه اشاره نمود و اظهار داشت: بعضی از قطعات و تجهیزات اولیه این دستگاه از خارج تهیه می گردد چونكه فناوری ساخت آنها هنوز در كشور وجود ندارد اما طراحی و تولید لامپ روشنایی ایرانی ضدعفونی كننده با استفاده از تكنولوژی بومی انجام گرفته است.
مدیرعامل این شركت دانش بنیان تصریح كرد: هرچند این لامپ ها را می توان در منازل هم بهره برد اما بیشترین كاربرد آنها در مراكز عمومی است و در كوشش برای تولید لامپ های خانگی ضدعفونی كننده ایمن محیط هستیم.
** كنترل 30 تا 50 درصد عفونت های بیمارستانی
وی با اشاره به اینكه با این دستگاه می تواند زنجیزه انتقال عفونت را از بین برد، ابراز امیدواری كرد كه لامپ روشنایی ایرانی ضدعفونی كننده بین 30 تا 50 درصد در زمینه كنترل عفونت بیمارستانی موثر باشد.
حیسنی افزود: هرچند در كشور در زمینه عفونت های بیمارستانی آمار دقیقی وجود ندارد اما در آمریكا سالانه 10 میلیارد دلار هزینه كنترل عفونت های بیمارستانی و بیماری های ناشی از آن می گردد كه رقم بالایی است.
وی با اشاره به اینكه با استفاده از بومی سازی فناوری توانستیم این پنل روشنایی را تولید نماییم، اضافه كرد: قیمت دستگاه ایرانی بسیار پایین تر از مشابه خارجی است.
حسینی اضافه كرد: مشابه خارجی فقط در آمریكا وجود دارد و حتی به خارج از این كشور هم صادر نشده و محققان ما با بومی سازی تكنولوژی توانستند این دستگاه را طراحی و تولید كنند.
این شركت یكی از مجموعه های فعال در مركز رشد دانشگاه علوم پزشكی ایران است كه با تلاش محققان خود توانسته است دستگاه را طراحی و تولید نماید.
علمی ** 1201 **2017
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد پنل روشنایی ضدعفونی كننده ایرانی، دستاورد یك شركت دانش بنیان