نایب رئیس انجمن ام اس در گفت وگو با برتریها اعلام كرد:

ابتلای ۱۲۰ هزار نفر به بیماری ام اس در کشور

ابتلای ۱۲۰ هزار نفر به بیماری ام اس در کشور به گزارش برتریها، نایب رییس انجمن ام اس ایران ضمن اشاره به ابتلای ۱۲۰ هزار نفر به این بیماری در کشور، اظهار داشت: تعداد بیماران ام اس رو به افزایش است و لازم است تا به آنها بیشتر توجه داشته باشیم.


گروه جامعه ایرنا -کنفدراسیون جهانی ام اس با هدف افزایش آگاهی مردم و پشتیبانی از بیماران دچار ام اس، سی ام ماه می (امسال مقارن با ۹ خردادماه) را با نام «روز جهانی ام اس» نامگذاری کرده است. علامت روز جهانی ام اس که در آن افراد و انجمن های فعال در این عرصه گرد هم می آیند، داشتن ربان نارنجی است. نام اصلی بیماری ام اس، مالتیپل اسکلروزیس است.
«ام اس» یک بیماری التهابی است که سلول های عصبی در مغز و ستون فقرات صدمه می بینند. این صدمه دیدگی در توانایی قسمتهایی از سیستم عصبی که مسئول ارتباط هستند اختلال ایجاد می شود و سبب به وجود آمدن علایم و نشانه های زیادی همچون مشکلات فیزیکی و گاهی روانی می شود.
محمد علی صحراییان روز جمعه همزمان با روز جهانی ام اس در گفتگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، اظهار نمود: بیماری ام اس در دهه گذشته جمعیت جوان کشور را هدف قرار داده بود اما حالا جمعیت مسن هم با این بیماری در کنار دیگر مشکلات ناشی از افزایش سن روبرو هستند.
وی با اشاره به اینکه در این بیماری به سیستم ایمنی بدن در اعصاب مرکزی صدمه وارد می شود، اضافه کرد: امروزه در سطح جهان، درمان های بهتری نسبت به گذشته برای این بیماری وجود دارد در حالیکه حدود ۳۰ سال قبل دو تا سه قلم دارو در دسترس بیماران قرار داشت ضمن این که اثربخشی چندانی هم مشاهده نمی شد.
بیماری ام اس در دهه گذشته جمعیت جوان کشور را هدف قرار داده بود اما حالا جمعیت مسن هم با این بیماری در کنار دیگر مشکلات ناشی از افزایش سن روبرو هستند.
به گفته نایب رییس انجمن ام اس ایران، حالا نسبت به پیشرفت های جهانی در مواجهه با بیماری ام اس با عقب ماندگی ۱۵ تا ۲۰ ساله روبرو می باشیم و انتظار می رود سازمان های بیمه گر با پوشش خدمات مناسب برای این گروه از بیماران، مشکلات آنها را کاسته و با هزینه مناسب، امکان تهیه دارو را فراهم نمایند.

هزینه های سنگین داروها

صحراییان ضمن یادآوری هزینه های سنگین دو قرص برای بیماران ام اس، اظهار داشت: هزینه تهیه این داروها سنگین است؛ ازاین رو درخواست بیماران حل مشکلات و تسهیل در تهیه دارو است.
نایب رئیس انجمن ام اس ایران اظهار امیدواری کرد: دستگاههای خدماتی مسئول در حوزه بهداشت و درمان به نیازهای این گروه از بیماران بیشتر از پیش رسیدگی کنند.






مدیرعامل انجمن ام اس ایران با بیان این که بیماری ام اس یک بیماری خود ایمنی است که لایه محافظ سلول های مغز را تخریب می کند، اظهار داشت:

حدود ۶ هزار و ۵۰۰ نفر سالانه

به شمار مبتلایان ام اس در کشور افزوده می شود.

یماری ام اس در سال ۹۶ جزو بیماری های خاص قرار گرفت و تلاش شد بسته حمایتی خاص خدمت برای این بیماران تعریف شد که هم اکنون ۵۶ بسته خدمت بیماران ام اس از جانب صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج عرضه می شود.
عبدالحسین هوشمند اضافه کرد: شیوع این بیماری بیشتر در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال در بانوان و ۲۰ تا ۵۰ سال در مردان مشاهده می شود و آمارهای جهانی از آن حکایت می کند که حالا افزون بر ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در دنیا به بیماری ام اس مبتلا هستند.
وی افزود: این بیماری در سال ۹۶ جزو بیماری های خاص قرار گرفت و تلاش شد بسته حمایتی خاص خدمت برای این بیماران تعریف شد که هم اکنون ۵۶ بسته خدمت بیماران ام اس از جانب صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج عرضه می شود. البته در حالیکه قرار بود فرانشیز این بسته ها صفر باشد، تابحال چنین اتفاقی رخ نداده است.
مدیرعامل انجمن ام اس ایران تصریح کرد: سال قبل جهت کمک به هزینه های جانبی بیماران اعتبار ۵۰ میلیون تومانی درنظر گرفته شد که پیشنهاد دادیم سال جاری به ۷۰ میلیون تومان برسد.
هوشمند با اشاره به اینکه این حمایت خارج از بسته هزینه های درمان است، افزود: چالش هایی در پرداخت این اعتبار وجود دارد اما بیماران می توانند مدارک خویش را به ادارات بیمه استان ها ارائه نمایند.


1404/03/10
08:08:24
5.0 / ۵
169
تگهای خبر: خدمات , دستگاه , سیستم , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد ابتلای ۱۲۰ هزار نفر به بیماری ام اس در کشور
نظر شما در مورد ابتلای ۱۲۰ هزار نفر به بیماری ام اس در کشور
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها: برتری ها، با معرفی بالاترین فناوری ها و وب سایت ها، شما را در انتخاب بهترین ها یاری می کند. دنیای فناوری، در دستان شما.