دستور وزیر ارتباطات برای توقف نقض حریم خصوصی كاربران
برتریها: وزیر ارتباطات با بیان این كه دسترسی به IP مشتركان می تواند سبب انجام سوء استفاده هایی شود، اظهار داشت: مردم بدانند كه اگر گزارشی را برای ما ارسال كنند، آن مبحث را پیگیری خواهیم كرد.
به گزارش برتریها به نقل از ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه همایش جنبه های حقوقی فناوری اطلاعات با اشاره به گزارش مركز ماهر درباره تخلف یكی از اپراتورها در مقوله نقض حریم خصوصی كاربران، اظهار نمود: گزارشی را كه برای ما فرستادند نشان داده است كه برخی اپراتورها با دسترسی به IP مشتركان خود، اطلاعات وب سایت هایی را كه مراجعه نموده اند را برای تبلیغات هوشمند در اختیار یكسری از كسب وكارها قرار داده اند كه دستور جلوگیری و توقف این كار داده شد.
وی با بیان این كه دسترسی به IP مشتركان می تواند سبب انجام سوء استفاده هایی شود، اظهار داشت: مردم بدانند كه اگر گزارشی را برای ما ارسال كنند، آن مبحث را پیگیری خواهیم كرد. البته اطلاع رسانی این مورد هم اكنون بعنوان یك اخطار به اپراتورهاست و البته ادله حقوقی را برای برخورد قضایی به دادستانی ابلاغ می نماییم.
آذری جهرمی همینطور با اشاره به مساله ارزهای دیجیتالی و اینكه به تازگی قرار شده از سوی پست بانك، یك ارز دیجیتالی منتشر شود، اظهار نمود: قرار شده با پست بانك یك مدل آزمایشی ارز دیجیتالی طی شود تا پایه ای برای آشنایی بیشتر شهروندان با این مقوله باشد. واقعیت این است كه ارز دیجیتال در نهایت خواهد آمد كه ما از قبل باید فكری به حال آن بكنیم.
وی با بیان این كه درباره استفاده از ارزهای مجازی نظرات مختلفی وجود دارد، اظهار نمود: واقعیت این است كه ما می خواهیم این مدل را كه قبلا در ژاپن هم پیاده شده، پیاده سازی نماییم تا با استفاده از ظرفیت های موجود یك مدل آزمایشی را برای تصمیم گیری های نهایی اجرا نماییم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه به مشكل اینترنت در روستاها هم پرداخت و اظهار داشت: به علت استفاده و فراگیری استفاده از اینترنت همراه در كشور، شاید آنچنان كه باید از ظرفیت شبكه اینترنت خانگی استفاده نشده است. پوشش اینترنتی استان ها بنابر آنچه در برنامه ششم توسعه آمده است، باید در چهار محور اصلی خود به سرانجام برسد، در همین راستا مشكل دسترسی به اینترنت در ۱۰ هزار روستا تا ۲۲ بهمن ماه حل شد.
آذری جهرمی همینطور به موازی بودن قوانین فعلی با قوانینی كه در لوایح پنج گانه حقوق فناوری اطلاعات آمده است اشاره نمود و اظهار داشت: اساسا قوانین جدید بر قوانین قبلی ارجحیت دارند و اگر بندی بر قوانین اضافه شود، آن بند بر بقیه مفاد قبلی ارجح خواهد بود.
وی با اشاره به لایحه عرضه شده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این حوزه هم اظهار نمود: لایحه وزارت ارشاد بیشتر به بحث نشر پرداخته است كه در این مقوله ما دو راهكار داریم؛ یكی این كه قانون را به بحث و تبادل نظر بگذاریم و بعد آن را اصلاح نماییم یا این كه از كانال مجلس مساله را حل نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد دستور وزیر ارتباطات برای توقف نقض حریم خصوصی كاربران