رقابت پذیری صنعت كفش ایران با فناوری نانو
برتریها: تهران- مدیر كارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به تاثیر نانو در صنایع اظهار داشت: ساخت دستگاه صنعتی پلاسما دژ درایران برای ضد آب كردن كفش در جهان فقط توسط دو شركت اروپایی انجام گرفته و در آسیا و منطقه نخستین است.
به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا ازمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدی فرد ضمن ابراز خرسندی از رونمایی و قرارداد فروش دستگاه پلاسما دژ اظهار داشت: در صنعت، هیچ حوزه ای نیست كه فناوری نانو در آن كارآمد نباشد و كار در حوزه فناوری نانو، مدل جدیدی از توسعه فناوری است كه نگاه های نو و رویكردهای جدید می طلبد.
مدیر كارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی اظهار نمود: در اغلب صنایع، هیچگاه كشورهای خارجی آخرین نسل تجهیزات خویش را در اختیار كشورهای دیگر به خصوص ایران در شرایط فعلی، قرار نمی دهند و از آنجائیكه صنعت، مفهوم فناوری را در قالب تجهیزات در نظر می گیرد، فناوران كشور و ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی به ساخت و تولید تجهیزات صنعتی توجه ویژه دارند.
به گفته اسدی فرد، ساخت دستگاه صنعتی پوشش دهی پلاسمای سرد برای كاربرد در ضد آب كردن كفش در سطح جهان تنها توسط دو شركت اروپایی انجام گرفته و دستگاه پلاسما دژ در آسیا و منطقه نخستین از نوع خود است.
علی لشكری دبیر كل جامعه مدیران و متخصصین صنعت كفش ایران هم در این مراسم با تاكید بر استفاده از فناوری های نو در صنعت اظهار داشت: در شرایطی كه بعضی از صنایع حتی در ایام آخر سال در ركود به سر می برند، رونمایی این دستگاه نویدبخش دریچه های جدیدی در اقتصاد كشور است. ركود حاصل ناشی از ركود دستگا ه ها و مشكلات رایج صنعت است كه منجر به بازدهی كم، عقب ماندگی و سهم كم تولیدكنندگان داخلی هم از بازارهای داخلی و هم خارجی شده است.
وی ادامه داد: از جانب دیگر، ذائقه خیلی از مردم در دنیا به خصوص نسل جدید متوجه سلامتی و راحتی مطابق با استانداردهای جهانی است و توجه به این سلیقه همگام با كیفیت و قیمت تمام شده ورود فناوران و جامعه علمی كشور را می طلبد از این رو فناوری های نو همانند فناوری نانو رقابت در عرصه بین المللی را برای ما به ارمغان خواهد داشت.
در بخش بعدی این رونمایی محمد قربانی، عضو هیات مدیره شركت تولیدی كفش سپنتا ابراز امیدواری كرد: آنچه از اهداف شركت سپنتا بوده است تولید محصول با ارزش افزوده بالا در داخل كشور و صادرات این محصولات به دیگر كشورها است و خصوصیت آب گریزی در كفش از نخستین قدم ها در این صنعت خواهد بود و بزودی شاهد تحولی بزرگ در این عرصه خواهیم بود.
به گفته وی، رقابت با نام های آشنای بازارهای خارجی از این منظر دور از دسترس نخواهد بود زیرا كه هم اكنون تنها دو كشور بلژیك و انگلستان دارای این فناوری در صنایع پوشاك و منسوجات هستند.
در مراسم رونمایی از این دستگاه صنعتی آبگریز كننده در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران علاوه بر عقد قرارداد فروش این دستگاه میان شركت بسا فن آوران نصیر و شركت تولیدی كفش سپنتا، گواهی نامه نانومقیاس به این شركت تولیدی كفش اهدا شد. همینطور عرضه این كفش های ضدآب به بازار در ایام آتی از جانب این شركت آغاز خواهد شد.
مراسم رونمایی از دستگاه صنعتی پلاسما دژ برای تولید خصوصیت آب گریزی در كفش در مركز تجاری سازی نانو فناوری كاربردی 21 اسفند 1396 برگزار گردید.
این مراسم با حضور علی لشكری عضو هیات مدیره و دبیر كل جامعه مدیران و متخصصین صنعت كفش ایران، رضا اسدی فرد مدیر كارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی، تیم فناور سازنده دستگاه از شركت بسا فن آوران نصیر و اعضاء شركت تولیدی كفش سپنتا بود.
علمی**9031**1440
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد رقابت پذیری صنعت كفش ایران با فناوری نانو