ستاری :

بزرگترین سرمایه استارتاپ ها نوآوری است

بزرگترین سرمایه استارتاپ ها نوآوری است برتریها: تهران -معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری بزرگترین سرمایه شركت های دانش بنیان و استارتاپ های با درآمدهای میلیاردی را برخورداری آنان از قدرت نوآوری و ابتكار دانست.


به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، دكتر سورنا ستاری امروز چهارشنبه در بازدید از یك شركت دانش بنیان و استارتاپی تولیدكننده مجموعه انیمیشن های طنز اجتماعی، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همواره گفته ام كه فعالان عرصه استارتاپی در اتاق های كوچك میلیاردها تومان درآمد دارند و ارزش شركت هایشان گاه به دهها میلیارد تومان هم می رسد.
وی با اشاره به فضای كاری بسیار كوچك این شركت دانش بنیان اظهار داشت: ارزش برند این شركت با 170 نیرو كه به صورت مستقیم در آن مشغول هستند هم اكنون به دهها میلیارد تومان می رسد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اظهار داشت: به صورت حتم قدرت نوآوری و ابتكار این شركت دانش بنیان را ظرف دو سال به یك قدرت در فضای مجازی تبدیل نموده است.
وی در مورد برنامه و رویكرد معاونت علمی برای شركت های خلاق هم با تاكید براینكه، این برنامه امسال شروع شده است اظهار داشت: البته برای این بحث برای شكل گیری آنها مانند شركت های دانش بنیان مقداری زمان خواهد برد.
ستاری با تاكید بر محیط كسب و كار برای شركت های استارتاپی اظهار داشت: یك موقع در كشور تعداد 50 فیلم سینمایی با محدودیت و ممیزی ساخته می شد امادر حال حاضر به علت فراهم شدن محیط كسب و كار مشاهده می گردد كه یك سایت اینترنتی در فضای مجازی هر پنج تا شش ثانیه یك كلیپ فارسی منتشر می كند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری مشكل مجوزها را از معضلات اساسی این كسب و كارهای نوین دانست و اظهار داشت: البته بخشی از این مشكل مربوط به فرهنگ عمومی است و بخشی هم باید از جانب دولت پیگیری شود.
وی اظهار داشت: ما در قالب قانون پشتیبانی از شركت های دانش بنیان تمام تلاش خویش را كرده ایم كه محیط كسب و كار را برای فعالان این عرصه فراهم نموده ایم به صورتی كه طبق این قانون بیش از 150 خدمت به شركت های دانش بنیان و خلاق عرضه می گردد.
ستاری با بیان این كه، برنامه خلاق و برنامه دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دو برنامه به هم پیوسته است كه در حال پیاده سازی است اضافه كرد: بخشی از 150 خدمت حمایت های مالی است كه شخصا تاكیدی روی آن ندارم.
وی معتقد می باشد به هیچ وجه نباید كسب و كارهای نوین یا همان استارتاپ ها به سمت استفاده از وام دولتی بروند، آنچه سبب می گردد محیط كسب و كار توسعه پیدا كند دادن وام به آنها نیست بلكه باید زمینه های لازم برای ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم گردد.
ستاری همینطور در مورد ملاك و معیار پذیرش شركت های دانش بنیان هم اظهار داشت: یك ضوابطی وجود دارد كه در سایت ذكر شده است همچون صنایع فوق پیشرفته و بخش هایی هم شامل شركت های خلاق است كه گروهی از این شركت ها را می توان همچون صنایع پیشرفته بندی طبقه بندی كرد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور ادامه داد: البته ما یك ستاد خاص تحت عنوان فناوری نرم و هویت ساز در معاونت علمی داریم كه بصورت خاص كار این شركت ها را پیگیری می كند و هم اكنون بخشی از این استارتاپ ها توانمندی حضور در عرصه دانش بنیان و استفاده از تسهیلات را دارند.
محمد ابوالحسنی تهیه كننده مجموعه انیمیشن های «دیرین دیرین» هم در بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهور از این مجموعه استارتاپی اظهار داشت: مهمترین كمك معاونت علمی و فناوری به فعالان و كارآفرینان، تولید و توسعه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان دركشور و رفع موانع عرضه مجوزها بوده است.
وی با بیان اینكه، این مجموعه انیمیشنی در واقع برای عرضه در شبكه های اجتماعی تولید می گردد و دارای مخاطب خاص است اظهار داشت: حدود 170 نفر در این مجموعه مشغول بكار هستند و هر آیتم ما حدود 7 تا 8 میلیون بازدید كننده دارد.
ابوالحسنی با بیان اینكه، حدود 80 میلیون نفر با این انیمیشن آشنا هستند اظهار داشت: ارزشی برند ما كه هم اكنون در تعدادی دیگر از حوزه ها هم وارده شده است 350 میلیارد تومان است و از محل انتشار این انیمیشن از درآمد سالانه 30 میلیارد تومانی برخوردار هستیم.
**1836**1440


1397/03/03
20:05:44
5.0 / ۵
4741
تگهای خبر: تولید , دانش , سایت , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد بزرگترین سرمایه استارتاپ ها نوآوری است
نظر شما در مورد بزرگترین سرمایه استارتاپ ها نوآوری است
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها