ارائه الكترونیكی كارنامه به دانش آموزان از مهرماه
برتریها: سرپرست وزارت آموزش و پرورش از ارائه «كارنامه» و «پرونده سلامت و بهداشت» دانش آموزان به صورت الكترونیكی از اول مهرماه آگاهی داد و اظهار داشت: این امر در مدارسی كه بسترهای الكترونیك آنها برقرار است، صورت خواهد گرفت.
به گزارش برتریها به نقل از ایسنا، سید جواد حسینی در مراسم انعقاد تفاهم نامه با وزیر ارتباطات در نمایشگاه الكامپ با اشاره به اینكه كارشناسان دو وزارتخانه با نگاه مثبت برای انجام این تفاهم نامه تلاش كردند اظهار داشت: هوشمندسازی در ماده ۶۹ قانون برنامه ششم توسعه تكلیف شده است.
وی ادامه داد: اگر به دنبال میهن الكترونیك و توسعه هستیم، كانون آن مدارس هستند. مدرسه موسسه تحول آفرین و كارگزاران تحول، معلمان هستند.
وی با اشاره به شعار تردد امواج بجای تردد افراد اظهار داشت: بهترین راه تحقق این شعار مدارس هستند. حالا ۲۲ درصد مدارس ما هوشمند هستند و ۷۷ هزار مدرسه ما به صورتی به خدمات اینترنتی متصل اند ولی باید این رقم افزایش یابد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به كاركردهای مثبت هوشمندسازی و فناوری اطلاعات اظهار داشت: این امر هزینه ها و فعالیت های كیفی را تقویت و بسترهای آموزش را بطور ساده و دقیق فراهم می آورد و قادر خواهیم بود از بخش خصوصی و همین طور خیرین استفاده نمائیم.
حسینی افزود: برای ارتباط رسانی به مدارس و استقرار عدالت اجتماعی نیز از این شبكه می توانیم استفاده نمائیم.
وی با اشاره به اینكه از امروز تلاش جدی خودرا برای عمل به مفاد تفاهم نامه آغاز می نماییم كه شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و حاشیه شهرها و روستاها را مدنظر قرار داده است اظهار داشت: در آموزش و پرورش باید برای جامعه مخاطب تبیین نماییم كه بین خصوصی سازی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی تفاوت وجود دارد كه این اختلاف درباره مدارس غیردولتی هم وجود دارد. ما برای هوشمندسازی اساسا باید از همه ظرفیت ها ازجمله بخش خصوصی، حاكمیت و دولت استفاده نمائیم.
حسینی افزود: شبكه هایی چون سیناروبیك، شبكه تعاملی و... آمادگی مدارس را در یادگیری و یاددهی ارتقاء می دهد.
بگفته وی از اول مهر كارنامه و پرونده سلامت و بهداشت دانش آموزان در مدارسی كه بسترهای الكترونیك آنها برقرار است، به صورت الكترونیكی ارائه خواهد شد.
حسینی افزود: سر مدرسه را می خواهیم خلوت نماییم. مدارس ما حالا به لحاظ فعالیت های مختلف سرشان شلوغ است و بوسیله بسترهای فناورانه قصد خلوت كردن سر مدارس و آموزش كیفی تعاملی آنها را داریم.
وی در پاسخ به پرسشی درباره شمار مدارس هوشمند اظهار داشت: بیشتر از ۱۲۲ هزار كلاس درس ما هوشمندسازی شده اند و تخته هوشمند در كلاس ها وجود دارد، البته نرخ برخورداری از امكانات فناورانه متفاوت است؛ در بعضی مناطق به ازای هر صد دانش آموز ۷ كامپیوتر داریم اما در بعضی مناطق به ازای هر صد دانش آموز نیم كامپیوتر وجود دارد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش اضافه كرد: ۱۲ هزار محتوای آموزشی هوشمند را تولید كرده ایم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد ارائه الكترونیكی كارنامه به دانش آموزان از مهرماه