توسعه كارآفرینی تنها راه برون رفت از مشكل اشتغال است
برتریها: سنندج - ایرنا - رئیس پارك علم و فناوری استان كردستان با اشاره به اینكه اشتغال مهمترین مشكل جامعه است، اظهار داشت: تنها راه برون رفت از معضل اشتغال، توسعه كارآفرینی در جامعه است.
دكتر خالد سعیدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، جذب نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی و تولید اشتغال پایدار را یكی از اولویت های پارك علم و فناوری اعلام نمود.
وی اضافه كرد: رشته های نرم افزار و فناوری اطلاعات و ارتباطات فناوری های نرم و تولید محتوا و كشاورزی از محورهای فعالیت مركز رشد پارك علم و فناوری استان كردستان است.
سعیدی اظهار نمود: این مركز در بخش های پزشكی، دارویی، كشاورزی و تكنولوژی فعالیت می كند و از فعالیت های فنی، مهندسی و پژوهشی هم بدون هیچگونه تشریفاتی حمایت می كند.
وی خدمات مشاوره فنی تخصصی، مشاوره عمومی، مشاوره كسب و كار، مشاوره مالیاتی، مشاوره حقوقی، خدمات بازاریابی و پروژه یابی، معافیت های مالیاتی، معافیت های ارزش افزوده و معافیت های گمركی، خدمات استقرار و خدمات نمایشگاهی تسهیلات و تسهیلات تجاری سازی معرفی به صندوق های حمایتی پشتیبانی های معنوی همچون شركت های به سازمان های دولتی را مهمترین خدمات و دستاوردهای پارك علم و فناوری استان كردستان اعلام نمود.
سعیدی عدم شناخت و به تبع آن اعتماد به كارهای علمی و فناوری، نبود فرهنگ كار فناورانه و علمی، نبود سرمایه گذار و سرمایه گذاری، نبود یا كمبود شدید فضای كارگاهی، كمبود مربی های كسب و كار را از مشكلات و چالش های پارك علم و فناوری دانست.
رئیس پارك علم و فناوری استان كردستان آموزش در زمینه فرآیند كسب و كار و تجاری سازی ایده و داشتن مربی های متخصص را ضروری برشمرد و اضافه كرد: تولید نهادهای خصوصی فارغ از تنش های سیاسی، هم افزایی همه دستگاه های اجرایی خدمتگذار به مردم و جلوگیری از عملكرد جزیره ایی اعتماد به حركت های بومی بهترین راهكار برای تقویت شركت های دانش بنیان است.
سعیدی افتتاح ساختمان مركز رشد بعنوان یكی از سریع ترین پروژه های عمرانی استان، برگزاری رویداد شتابدهی با همكاری شتاب دهنده شزان، مشاركت فعال در طرح تكاپو بعنوان یكی از محورهای مهم اشتغالزایی استان و راه اندازی دفتر كسب و كارهای نوآورانه حوزه فاوا را همچون دستاوردهای پارك علم و فناوری كردستان امسال برشمرد.
به گفته وی، 263 ایده به پارك علم و فناوری استان كردستان عرضه شده است كه از این تعداد، 121 ایده پذیرفته شده است البته از تمام ایده های نوآورانه و فناورانه 30 ایده قابل تجاری سازی است.
تعداد 32 شركت دانش بنیان در استان كردستان فعالیت دارد.
پارك علم و فناوری در كردستان نوپاست و حدود پنج سال در كردستان فعالیت دارد در حالیكه پارك علم و فناوری در سایر استان ها 25 سال قدمت دارد.
این مركز سازمانی دولتی و وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است كه با هدف افزایش ثروت در جامعه توسط متخصصین حرفه ای، مدیریت می شود، خلق ایده ها مهمترین مزیت برای این مركز تلقی می گردد.
خبرنگار: شیوا اردلان منش ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7352/9102
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد توسعه كارآفرینی تنها راه برون رفت از مشكل اشتغال است