از چاله به چاه نیفتیم
به گزارش برتریها روزنامه آرمان ملی در یادداشتی نوشت: سال قبل مجلس نشان داد اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند از چاله به چاه می افتند؛ مردمی که به سبب قهر با انتخابات پای صندوق ها نیامدند، ولی حالا که تصمیمات غیرمنتظره در مجلس مطرح می شود عموم جامعه هم دریافت که نباید با صندوق رای قهر کرد.
روزنامه آرمان ملی شنبه ۲۷ دی در یادداشتی به قلم محمدرضا خباز نماینده ادوار مجلس نوشته است: رئیس شورای شهر تهران در سخنانی انتخابات ۱۴۰۰ را برای آینده ایران مهم دانست و به اصلاح طلبانی هم که معتقد به حضور فعال نبودند ولی الان صحبت از فعالیت در انتخابات می کنند تا بتوان با رویکرد جدید ایران پیش رو را ساخت، اشاره کرده، برای اینکه انتخابات سال قبل مجلس نشان داد اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند از چاله به چاه می افتند؛ مردمی که به سبب قهر با انتخابات پای صندوق ها نیامدند تا به این وسیله به صورتی به مسئولان تفهیم کنند، ولی حالا که تصمیمات غیرمنتظره به صورت برخی طرح ها به وسیله همین نمایندگان حداقلی در مجلس مطرح می شود عموم جامعه هم دریافت که نباید با صندوق رای قهر کرد.
فریادهایی در خصوص اینکه نباید با انتخابات قهر کرد و اگر قهر نماییم، مجلسی روی کار خواهد آمد که حداقلی است و تصمیماتی خواهد گرفت که بعدا هرچه بر سر زنیم بی فایده است. بدین جهت نخبگان سیاسی، اصلاح طلبان و کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، پشیمان و برآنند تا در انتخابات بعدی جبران کنند. واقعیت این است که انتخابات برگزار می گردد چه عده ای بخواهند و چه عده ای نخواهند. حال اگر پای صندوق آمدیم، یک انتخاب اصلح داشتیم، شخصیت برجسته ای برگزیدیم که توان رفع مشکلات را دارد و به خرد جمعی توجه می کند در این صورت هم مردم آثار مثبت انتخاب خودرا خواهند دید و خوشحال می شوند و هم کشور از گرفتاری ها نجات پیدا می کند.
اگر اصلاح طلبان و مردم عادی همانند انتخابات گذشته پای صندوق نیایند، آثارش همین است که الان دارند، می بینند و اینطور نیست که اگر شرکت نکنند انتخابات هم برگزار نشود. محسن هاشمی در بخش دیگر به موضوع مهم نقدینگی که عامل تورم است، اشاره نمود. همان موضوع مورد سوال از احمدی نژاد که با نقدینگی چکار خواهدنمود و برای نقدینگی دست بخش خصوصی چه برنامه ای دارد ولی با کم توجهی به عامل اصلی تورم و بهره گیری از نظرات غیرکارشناسی مشاوران اقتصادی، برنامه مناسبی برای مبارزه با نقدینگی و جمع آوری آن نداشت.
واقعیت این است که اگر ارز حاصل از افزایش صادرات به ریال تبدیل گردد و باز در اختیار خود صادرکننده قرار بگیرد باز همان افزایش نقدینگی را به دنبال دارد. باید راهکاری برای ارز پیدا شود که به تولید یا حداقل به مواد خام تبدیل گردد. مثلا شکر قرمز در کارخانه های قند داخل تبدیل به شکر سفید یا روغن خام در داخل به روغن قابل مصرف تبدیل گردد. درواقع اگر نقدینگی به صادرات غیرنفتی تبدیل گردد ولی ارز داخل کشور در اختیار صادرکننده باشد و به دلال بازی بپردازد، همین اتفاق الان بلکه بدتر رخ می دهد. خلاصه کلام اینکه ونزوئلا اقتصاد را علم نمی دانست، در کشور ما هم در زمان احمدی نژاد به اقتصاد به چشم علم نگاه نمی شد. همانطور که عموم در ارتباط با سیاست اظهارنظر می کنند ولی علم سیاست، عالم سیاست و علم اقتصاد، عالم اقتصاد می خواهد.
در روزهای نخست روی کار آمدن مجلس، سفارش به بهره مندی از شخصیت های دانشگاهی که حاضرند اطلاعات خودرا رایگان در اختیار بگذارند، کردم. شخصیت های برجسته اتاق تجاری که هم علم و هم تجربه اقتصادی در تولید، کشاورزی و تجاری دارند ولی برخی در مجلس خودرا مستغنی از مشورت دیگران می دانند و دلش را به مرکز تحقیقات خوش کرده اند. انتخابات ریاست جمهوری در پیش است. چنانچه به نظر کارشناسی عمل نشود و دستوری عمل کنند، نگاه شهروندی را محترم نشمرند، دولتی تشکیل می شود که ناتوان در مدیریت شرایط فعلی کشور است ولی اگر می خواهیم قوام کشور حفظ شود، برای روی کار آمدن افراد عاقل، لایق، دوراندیش و شخصیت هایی که بتوانند امور اجرائی کشور را به دست گیرند و جامعه را از مخمصه دور کنند، باید تصمیم جدی به شرکت موثر در انتخابات گرفت.
منبع: bartariha.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد از چاله به چاه نیفتیم