وزیر تعاون دولت اصلاحات :

مردم نزدیك ترین فرد به دیدگاه های خودرا انتخاب كنند

مردم نزدیك ترین فرد به دیدگاه های خودرا انتخاب كنند «علی صوفی» وزیر تعاون دولت اصلاحات و فعال سیاسی اصلاح طلب با تاکید بر این که که رویگردانی از صندوق رای هیچ مشکلی را حل نمی کند، به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بجای قهر با صندوق رای، مردم نزدیک ترین فرد به دیدگاه های خودرا انتخاب نموده و به او رای دهند.


حضور گسترده مردم در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، انتخابات میان دوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و انتخابات میان دوره ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز جمعه ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ خواسته مشترک همه دلسوزان نظام و کشور است. کسانی که مردم را دعوت به مشارکت گسترده در انتخابات می کنند از مشکلات و گرفتارهای مردم ناآگاه نیستند بلکه نکته اساسی که در همه این پیام ها تکرار شده این گزاره است که عدم حضور در انتخابات مشکلی را نه فقط حل نمی کند بلکه به مشکلات هم اضافه می کند. بدین سبب صندوق رای همچنان بهترین گزینه برای افراد ناراضی از وضعیت موجود است.

صندوق رای بهترین راه حل حل مشکلات است

حجت الاسلام و المسلیمین دکتر «حسن روحانی» در آخرین سخنرانی قبل از برگزاری انتخابات، با درخواست از مردم برای قهرنکردن با صندوق رای از آنان خواست به نزدیک ترین فرد به سلیقه شان رأی دهند. در حالی روحانی از مردم دعوت به حضور گسترده در انتخابات کرده که خود رییس جمهور و اعضای دولت به خاطر تخریب های گسترده مقابل دولت در مناظرات انتخاباتی و عدم اختصاص وقت مناسب به دولت برای پاسخگویی به اتهامات مطرح شده، گله مند هستند.

رییس جمهور روز چهارشنبه ۲۶ خرداد در جلسه هیات دولت مردم را خطاب قرار داده و درباره انتخابات اظهار داشت: این که گله دارید و مشکلاتی وجود دارد بجای خودش، اما همه ما باید جمهوریت را پاس بداریم. این که از یک فرد، نهاد و حتی دولت گله داریم، راهش این نیست که با صندوق قهر نماییم. قهر با صندوق هیچ مشکلی را برای ما حل نمی نماید. ممکنست بعضی ها بگویند ما خیلی مشکل داریم؛ بله مشکلات هست، ولی باید برای حل آن پای صندوق بروید. صندوق استواری نظام ما و قدرت مردم ما را بیشتر می کند.

او با طرح این پرسش که خاصیت پای صندوق نرفتن چیست؟ اضافه کرد: به هر حال در این انتخابات فردی انتخاب می شود و به ریاست جمهوری می رسد. باید ببینیم آثار این که پای صندوق نرویم، چیست و این مساله را با عقل و منطق خود بررسی نماییم. عرض این خادم کوچک خودتان را گوش کنید و اگر مشکلی هم دارید باز هم چاره آن مشکل صندوق رأی است و ما باز هم باید به اصل ۵۹ قانون اساسی متوسل شویم و پای صندوق رأی برویم و با آن مشکلات را حل نماییم. اگر انتخابات سرد باشد و حضور مردم در آن کم رنگ باشد و پای صندوق خلوت باشد، بدانید که برنده نمی شویم و کشور، نظام و مردم هم نمی برند. نقد و معضلات چاره دارد و هر مشکلی را که اسم ببرید باید بوسیله صندوق رای آنرا حل کنید.

در گفتگو با «علی صوفی» وزیر تعاون در دولت اصلاحات و فعال سیاسی اصلاح طلب از وی در باره ضرورت مشارکت مردم در انتخابات پرسیدیم.

نباید صندوق رای را برای پیشبرد امور نادیده بگیریم

صوفی در پاسخ به این پرسش که چه ضرورتی سبب شده افراد و احزاب سیاسی ناراضی از روند برخی امور در مورد انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم، مردم را باز هم دعوت به مشارکت گسترده در انتخابات کنند، اظهار داشت: در این نکته که نارضایتی های زیادی بین احزاب و فعالان سیاسی اصلاح طلب در مورد بررسی صلاحیت ها وجود دارد شکی نیست. بالاخره جریان اصلاح طلب نتوانست گزینه های اصلی خودرا در این انتخابات داشته باشد و در نتیجه این امر نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان هم هیچ گزینه ای معرفی نکرده است.

وی افزود: اما با وجود همه این مسایل در حوزه انتخابات ریاست جمهوری که در هفته های آتی به آنها در رسانه ها پرداخته شده همچنان صندوق رای بهترین و تنهاترین راه ممکن برای اصلاح امور و ادامه مسیر اصلاح طلبی است. ما نمی توانیم صندوق رای را برای پیشبرد امور نادیده بگیریم. کسانی که از رای ندادن سخن می گویند به صراحت اعلام کنند که راه حل آنها برای حل مشکلات فعلی و عبور از محدودیت ها چیست.

صوفی با تاکید بر این نکته که اعتراض داشتن نباید منجر به قهر از صندوق رای شود، اظهار داشت: مردم با حضور خود در انتخابات نزدیک ترین گزینه از گزینه های موجود به خودرا انتخاب کنند و در ضمن اجازه ندهند افرادی که در جامعه رای حداقلی دارند بر مسند امور قرار گیرند. چونکه اساسا رویکرد این جریانات به نفع عامه مردم نخواهد بود.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به تجربه مجلس یازدهم اشاره کرد: چه مردم حضور گسترده داشته باشند و چه مردم حضور حداقلی در انتخابات ریاست جمهوری داشته باشند بالاخره رئیس جمهوری انتخاب خواهد شد. دقیقا همان مسیری که در مجلس یازدهم طی شد. بدین سبب مردم برای رساندن پیام خود به گوش مسئولان در انتخابات شرکت نمایند و اجازه ندهند فردی با رای حداقلی رئیس جمهور شود. عقلانیت حکم می کند در هر شرایطی بهترین تصمیم گرفته شود. من معتقد هستم کناره گیری و عدم کنشگری هیچ پیامد مثبتی برای مردم ندارد.


1400/03/28
13:46:29
5.0 / ۵
945
تگهای خبر: شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مردم نزدیك ترین فرد به دیدگاه های خودرا انتخاب كنند
نظر شما در مورد مردم نزدیك ترین فرد به دیدگاه های خودرا انتخاب كنند
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها