ستاری: محصولات شركت های دانش بنیان بیمه می شوند

ستاری: محصولات شركت های دانش بنیان بیمه می شوند برتریها: تهران- معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به رایزنی با وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: محصولات شركت های دانش بنیان با ابلاغ آیین نامه تفاهم نامه با این وزارتخانه و سازمان تامین اجتماعی بزودی بیمه می شوند.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر سورنا ستاری امروز (دوشنبه) در آیین افتتاح مركز رشد دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تصریح كرد: پس از جلسات مفصل با سازمان تامین اجتماعی به تفاهم نامه ای با دكتر ربیعی رسیدیم كه آیین نامه آن طی هفته جاری ابلاغ می گردد و كار شركت های دانش بنیان را تسهیل می كند.
وی ادامه داد: زیست بومی برای شركت های دانش بنیان بوجود آورده ایم كه بخشی از آن مربوط به مسائل گمرك، دسترسی به تسهیلات ارزان قیمت، نزدیكی با سرمایه گذاران و صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به قانون پشتیبانی از شركت های دانش بنیان تصریح كرد: این قانون شامل 7 پایه اصلی است كه ما شركت ها را در این حوزه ها حمایت می نماییم، بیمه هم یكی از پایه های آن است كه باعث بهبود كسب و كار شركت ها می گردد.
ستاری با اشاره به جزئیات بیشتر این بیمه ادامه داد: بر مبنای تفاهم صورت گرفته در تهران دو مركز تخصصی برای ارزیابی این محصولات باید تولید شود تا ارزیاب های بیمه كه خود متخصص هستند محصولات را پس از ارزیابی بیمه كنند و به این شكل بخشی از جرایم و حتی نقض حقوق شركت ها هم رفع گردد.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر هم در این آئین اظهار داشت: مركز رشد این دانشگاه كه همزمان با نودمین سال تاسیس دانشگاه در فضایی داخل دانشكده مهندسی مكانیك تاسیس شده است، فعالیت های 7 شركت دانش بنیان و شماری از استارتاپ های وابسته به دانشگاه را سامان داده است.
دكتر علی خاكی صدیق اضافه كرد: محلی كه امروز بعنوان مركز رشد راه اندازی شد تا 2 سال قبل محلی متروكه و انبارمانند بود كه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سامان گرفت.
وی ادامه داد: این مركز هنوز نیاز به زیرساخت هایی دارد كه امیدواریم در آینده بخشی از بودجه دانشگاه صرف فعالیت های كسب و كار و تجاری سازی محصولات در این مركز شود.

***درصد قابل توجهی از درآمد دانشگاه ها باید از فروش فناوری حاصل شود
ستاری همینطور در مورد لزوم تاسیس مراكز رشد در دانشگاه ها توضیح داد: تاسیس مراكز نوآوری باعث تمركز در فعالیت های تجاری سازی، ثبت ایده و تبدیل ایده به محصول در دانشگاه ها می گردد.
وی ادامه داد: اگر یك دانشجو بداند چطور می تواند اختراع خویش را تجاری سازی كند و دسترسی ساده تری به امكانات داشته باشد، سریع تر به محصول می رسد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اهمیت زیست بوم نوآوری اظهار داشت: یك پایه عمده این زیست بوم تفكری است كه باید در دانشگاه ها شكل بگیرد و دانشجو نباید لزوما فكر كند خروجی كار او رساله كارشناسی ارشد، رساله دكتری یا مقاله باید باشد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری خاطرنشان كرد: دانشگاه ها هم باید به این مرحله برسند كه درصد قابل توجهی از درآمدهای آنها از محل فروش فناوری های شركت های دانش بنیان و ارزش دادن به خلاقیت های دانشجویان باشد.
وی اظهار داشت: اگر اهمیت دادن به خلاقیت و تشكیل زیست بوم نوآوری در دانشگاه ها آغاز شود، به علت درآمدزا بودن مراكز رشد و داشتن سهام دانشگاه ها در شركت های دانش بنیان به شكلی به استقلال مالی دانشگاه ها كمك می گردد.
ستاری همینطور با اشاره به نقش دولت در این امر توضیح داد: دولت باید سرمایه گذاری و تامین زیرساخت ها را برعهده داشته باشد و نباید به شركت ها كمك مالی مستقیم بكند.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان كرد: اگر دولت وارد حمایت مستقیم مالی از شركت ها شود آنها نمی توانند به صورت رقابت پذیر در محیط فعالیت كنند؛ زیرا در محیط كسب و كار خارج از دانشگاه صدها شركت داخلی و خارجی حضور دارند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همینطور به قانون پشتیبانی از شركت های دانش بنیان اشاره نمود و اظهار داشت: هرچند دولت نباید از این شركت ها به صورت مستقیم حمایت مالی بكند، این قانون به صورت چتر گسترده از شركت های داخل مراكز رشد و نوآوری دانشگاه ها و به صورت كلی از شركت های دانش بنیان حمایت می كند و می تواند باعث تشكیل و تقویت زیست بوم نوآوری شود.

علمی**9157**1440


1397/03/29
14:51:48
5.0 / ۵
5205
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد ستاری: محصولات شركت های دانش بنیان بیمه می شوند
نظر شما در مورد ستاری: محصولات شركت های دانش بنیان بیمه می شوند
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها