تاثیر سلول های بنیادی خون بندناف بر بهبود بیماران اوتیسم و فلج مغزی

تاثیر سلول های بنیادی خون بندناف بر بهبود بیماران اوتیسم و فلج مغزی به گزارش برتریها مدیر عامل شركت فناوری بن یاخته های رویان به كاربردهای خون بند ناف اشاره كرد و تصریح كرد: محققان این مجموعه با همكاری چند مركز درمانی در تلاش هستند با استفاده از سلول های بنیادی خون بندناف در شرایط بیماران اوتیسم و فلج مغزی اطفال بهبود به وجود آورند.


دكتر مرتضی ضرابی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینكه نمونه سلول های بنیادی برای فلج مغزی اطفال آماده است، اظهار نمود: اطفال مریض فلج مغزی پذیرش شده اند و از یك ماه آینده تزریق سلول بنیادی به كانال نخاعی آنان آغاز می گردد.
او كه به مناسبت روز جهانی بانك خون بند ناف سخن می گفت ادامه داد: در حال انجام آزمایش برای انتخاب بیماران اوتیسم هستیم و شروع تزریق سلول های بنیادی به آنان از اوایل سال آینده آغاز می گردد.
24 آبان به عنوان روز جهانی خون بند ناف نامگذاری شده است.
ضرابی اظهار داشت: این اقدام در مرحله اول در میان اعضای بانك خون بندناف انجام خواهد شد باتوجه به میزان وقوع این بیماری كه به ازای 100 تولد یك مورد است پیش بینی می گردد تعداد قابل توجهی از كودكان عضو خون بند ناف مبتلا به این بیماری باشند و در مرحله اول بهبودی بر روی این افراد انجام می گردد.
وی به شیوع بیماران اوتیسم در كشور اشاره كرد و اظهار داشت: در 15 سال قبل شیوع بیماری از یك به 500 تولد به یك به 100 تولد رسیده و این آمار نشان داده است كه اوتیسم افزایش چشمگیری یافته كه آمار نگران كننده ای است.
ضرابی، سن تشخیص بیماران اوتیسم را 3 تا 5 سال اعلام نمود و اظهار داشت: آمار مبتلایان اوتیسم در آمریكا یك به 60 تولد است كه تعداد مبتلایان آنان از كشور ما هم بیشتر هستند.
مدیر عامل شركت فناوری بن یاخته های رویان اظهار داشت: تجربه استفاده از سلول های بنیادی در بیماران فلج مغزی و اوتیسم در دنیا وجود دارد كه خوشبختانه شرایط بیماران را بهبود می بخشد.

*** تعداد مراكز پیوند جهت استفاده از خون بند ناف كم است
وی با اشاره به اینكه تعداد مراكز پیوند جهت استفاده از خون بند ناف كم است، اضافه كرد: در بعضی موارد، بیمار موفق به یافتن سلول مناسب شده اما لیست انتظار عمل مركز پیوند به حدی طولانی است كه به پیوند نمی رسد ازاین رو با بیان دست اندركاران این حوزه در صدد راه اندازی بیش از 15 مركز پیوند هستند.
وی با اشاره به اینكه هم اكنون بانك های عمومی در دنیا به مراتب كمتر از بانك های خصوصی هستند، اظهار داشت: سیاست سازمان بهداشت جهانی توسعه بانك های عمومی است.
ضرابی ادامه داد: در این مجموعه مصوب شده كه سالانه حداقل هزار نمونه بانك خون از محل درآمدهای بانك خصوصی در بانك عمومی اضافه شود، تا آخر امسال اطلاعات بانك عمومی تكمیل می گردد و از سال بعد هرساله حداقل هزار نمونه به بانك عمومی اضافه می گردد.
وی به استفاده از ظرفیت خیرین برای توسعه بانك عمومی اشاره كرد و اظهار داشت: امیدواریم خیرین به این مورد كه به طور مستقیم به سلامت بیماران ارتباط دارد، ورود پیدا كنند.
ضرابی به همه خانواده ها سفارش كرد اگر شرایط لازم را دارند نمونه خون بندناف را ذخیره سازی كنند چون بیشترین پیوند هایی كه در دنیا انجام گرفته، پیوندهای غیر خویشاوند بوده و كمتر از پنج درصد نمونه ها برای خود كودك مبتلا استفاده شده است.
علمی 1201 **1823
خبرنگار: عبداكریم جبارپور** انتشار: طاهره نبی اللهی

 

1396/08/26
18:40:59
5.0 / ۵
4801
تگهای خبر: فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد تاثیر سلول های بنیادی خون بندناف بر بهبود بیماران اوتیسم و فلج مغزی
نظر شما در مورد تاثیر سلول های بنیادی خون بندناف بر بهبود بیماران اوتیسم و فلج مغزی
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها