بازار ارتباطات ایران ظرفیت ۱۷ شركت را ندارد

بازار ارتباطات ایران ظرفیت ۱۷ شركت را ندارد برتریها: رئیس سازمان نظام صنفی كامپیوتری با تاكید بر ضرورت توسعه اینترنت ثابت برای اجرای طرح تحول دیجیتال، تصریح كرد: سهم بازار آن قدر نیست كه ۱۷ شركت بخواهند در این زمینه كار كنند و باید برنامه ای برای اینترنت ثابت داشته باشیم كه طبیعتاً بخشی از این طرح هم ادغام شركت هاست.


به گزارش برتریها به نقل از ایسنا، با عنایت به عدم برخورداری شركت های عرضه دهنده اینترنت ثابت از جایگاه موردنظرشان كه یكی از دلایلش عدم سرمایه گذاری لازم است، مسؤولان ارتباطی، چاره را در ادغام این شركت ها می دانند؛ موضوعی كه به جهت توسعه و سرمایه گذاری و امكاناتی كه تابحال فراهم نموده اند، به راحتی صورت نمی گیرد.
مدتی است به نظر می آید، چالش ها و مشكلات شركت های عرضه دهنده خدمات اینترنتی ثابت بیشتر از پیش خویش را نشان داده و بخش خصوصی خواستار حل این مشكلات است. موضوعاتی كه به اذعان این شركت ها، به علت نرخ پایین اپراتورهای موبایل در عرضه ی دیتا و یا عدم سرمایه گذاری FCPها در حوزه توسعه كیفیت خدمات اینترنتی، به نقل از مسؤولان دولتی رخ داده، اما درنهایت نتیجه ای جز كاهش مشتری اپراتورهای ثابت نداشته است.

اعطای پروانه به ۱۷ شركت از اول اشتباه بود
در این راستا، محمدباقر اثنی عشری - بعنوان رئیس سازمان نظام صنفی كامپیوتری - با اشاره به تاكید وزیر ارتباطات بر ادغام شركت های عرضه دهنده خدمات اینترنتی به ایسنا اظهار داشت: سازمان نظام صنفی هم با این پیشنهاد موافق است. ما معتقدیم اینكه به ۱۷ شركت پروانه FCP دادند، از اول اشتباه بود، از ابتدا برنامه این بود كه چهار شركت پروانه داشته باشند. چونكه سهم بازار آن قدر نیست كه ۱۷ شركت بخواهند در این زمینه كار كنند.
وی درباره ی راهكار اجرایی كردن این چاره توضیح داد: برنامه ای كه داریم و با وزارتخانه درباره ی آن صحبت می نماییم این است كه یك مشاور گرفته شود و یك طرح ادغام برای شركت های اپراتور ثابت طراحی كند. البته این مورد هم پیچیدگی های زیادی دارد، چونكه ساختار شركت ها و طراحی آنها و مدلهای تجاری آنها متفاوت می باشد.
رئیس سازمان نظام صنفی كامپیوتری افزود: در نهایت باید همه بازیگران این عرصه از وزارت ICT، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اپراتورها، مخابرات و شركت های خصوصی اپراتور ثابت به یك جمع بندی و طرح ملی برسند كه امیدواریم در سال ۹۸ به آن نقطه برسیم؛ اینكه همه ی بازیگران زیر این طرح را امضا كنند و یك برنامه برای اینترنت ثابت داشته باشیم كه طبیعتاً بخشی از این طرح هم ادغام شركت هاست.

ادغام شركت ها می تواند مثبت باشد
اثنی عشری در پاسخ به این كه آیا ادغام شركت ها می تواند كمكی به شركت هایی كه در آستانه ورشكستگی هستند، داشته باشد، اظهار داشت: به این نقطه رسیدیم كه هر حركتی می تواند كمك نماید به اینكه شركت ها از این بحران در بیایند و ادغام شركت ها هم می تواند مثبت باشد. البته طبیعتاً امكان دارد بعضی از این طرح متضرر شوند اما همكاری همه ضروری می باشد.
وی هم چنین درباره ی لزوم ضرورت توسعه ی اینترنت ثابت بیان كرد: جلسات متعددی برگزار و صحبت های زیادی شده است؛ ما معتقدیم اینترنت ثابت، نیاز مملكت و نیاز توسعه در طرح تحول دیجیتال است و ما نمی توانیم بدون اینترنت ثابت برنامه هایمان را اجرا نماییم. وقتی صحبت از اینترنت اشیا و شهر هوشمند می شود، اساساً یكی از پایه هایش اینترنت ثابت است. اما مدل اجرا و این كه به چه شكل می خواهد اجرا شود و راهكارها و ابزارهایش باید چطور باشد را همه باید طوری فداكاری كنند كه در نهایت به یك چاره ملی برسیم.



1398/01/17
14:44:28
5.0 / ۵
4422
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد بازار ارتباطات ایران ظرفیت ۱۷ شركت را ندارد
نظر شما در مورد بازار ارتباطات ایران ظرفیت ۱۷ شركت را ندارد
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها